|
|
![]() ![]() |
01.04.2016 - 21:04
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hmm... gdzie, co i jak podam, gdy pojawią się chętni.
CYTAT zasady zlotu. mam nadzieje, że będą dla wszystkich jasne i zrozumiałe.
1.prowokujesz bójki, lub jesteś agresywny, będziesz usunięty ze zlotu do czasu osiągnięcia wewnętrznej harmonii. 2.na zlocie sie nie ćpa i nie zażywa nielegalnych używek. Rózwnież zabraniam zberania funduszy na nielegalne środki odurzające lub handel takimi środkami. 3.Jeżeli jesteś irytujący i psujesz zabawe innym uczestnikom spotkania, możesz zostać usuniety ze zlotu. |
|
|
|
01.04.2016 - 21:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Odnośnie punktu trzeciego, to Sevenowi nie opłaca się jechać, bo zaraz zostanie usunięty. To jest chodząca zaraza.
|
|
|
|
01.04.2016 - 21:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
P.S. Skoro zmienił się organizator i jest TAKI regulamin, to ja się zgłaszam :)
|
|
|
|
01.04.2016 - 21:30
|
|
|
Efekt Jojo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
na zlot może przyjechać każdy człowiek, zwierze, a nawet kosmita.
jeżeli ktoś będzie powodował chujową atmosfere na zlocie to będzie usuwany. wewnętrzne konflikty radze rozwiązać przed zlotem, lub zdecydować sie kto woli jechać. |
|
|
|
01.04.2016 - 21:34
|
|
|
Nie chcę pisać, co mu zrobię PO zlocie jeśli się pojawi, bo nie chcę Ci psuć ładnego tematu. A co robimy po zlocie to chyba już nasza sprawa :)
|
|
|
|
01.04.2016 - 21:44
|
|
|
wszystkie informacje zawsze są zawarte w pierwszym poście (tak na przyszłość pisze)
możesz pisać zawsze w Off top-ie tu w sumie też, ale pamiętaj. zasady obowiązują odnośnie ośrodka, na którym będzie się odbywał zlot. wiec jak chcesz iść sie z nim napierdalać, to poza ośrodkiem. jeśli mógłbym prosić to prosze nie pisać "agresywnych" postów. wszelkie przejawy agresji na zlocie będą surowo tepione. |
|
|
|
01.04.2016 - 21:56
|
|
|
Mógłbyś prosić. Już spełniam prośbę. Jeszcze z wrażenia poronię :P
|
|
|
|
01.04.2016 - 22:03
|
|
|
korek XD
|
|
|
|
01.04.2016 - 22:15
|
|
|
P.S. Tylko sobie nie myśl. Spełniam Twoją prośbę, bo sprawia mi to przyjemność :)
|
|
|
|
01.04.2016 - 22:33
|
|
|
i tak jest mi miło :)
|
|
|
|
01.04.2016 - 22:41
|
|
|
Ale mogę Wam coś powiedzieć szczerze, ludzie? Wielu pyta, kto jedzie na zlot i ile jest chętnych, a jak się okazuje, że na liście jest mniej niż kilkanaście osób, to sobie odpuszczacie, bo nie chcecie być tymi pierwszymi na liście. Jak zlot ma wypalić z podejściem "zapiszę się jako 10-ty na listę, a nie jako 2-gi"? Ktoś musi być tym pierwszym, ktoś musi być drugim.
|
|
|
|
01.04.2016 - 22:46
|
|
|
fakt. ludzie mają takie podejście, ale nie opłaca się wpisywać na zlot osób, które i tak nie przyjadą :P
|
|
|
|
01.04.2016 - 22:49
|
|
|
Ja nie mówię, żeby wpisywać byle kogo, ale podpowiem Wam, że zebrałoby się znacznie więcej chętnych, gdyby każdy, kto uzależnia potwierdzenie swojego udziału od ilości chętnych, po prostu wpisał się na listę. To jest tak głupie, że aż śmieszne.
|
|
|
|
01.04.2016 - 22:52
|
|
|
jest, ale co zrobić? nie zmusze nikogo żeby się wpisał na liste. Na liste wpisuje tylko osoby, które zadeklarowały przyjazd. nie te które sie zastanawiają.
|
|
|
|
01.04.2016 - 23:14
|
|
|
Zgubiłeś literkę w moim nicku :)
|
|
|
|
01.04.2016 - 23:27
|
|
|
naprawione :)
|
|
|
|
02.04.2016 - 00:30
|
|
|
Dziękuję, Kochanie :)
|
|
|
|
02.04.2016 - 05:06
|
|
|
zgłaszam, że do 3,04,2016r do 9:00 nie bede odpisywał na wiadomości z forum. Pracuje i na telefonie nie wyświetla mi prywatnych wiadomości.
|
|
|
|
02.04.2016 - 07:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
fakt. ludzie mają takie podejście, ale nie opłaca się wpisywać na zlot osób, które i tak nie przyjadą :P ja nie bende ale muminek bendzie i nalerzy karać tych co przyjdom albo przyjadom lub pszypłynom prezeciez to zlot i czeba przylecieć regulamin mósi być i sórowe kary muminek już smaróje swojom miotłe grzybami z lasu ( jego miotła spala 3 muchomory na godzine lotu) (IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/9PP8FTHT4N/1.jpg) |
|
|
|
02.04.2016 - 08:06
|
|
|
ja nie bende ale muminek bendzie i nalerzy karać tych co przyjdom albo przyjadom lub pszypłynom prezeciez to zlot i czeba przylecieć regulamin mósi być i sórowe kary muminek już smaróje swojom miotłe grzybami z lasu ( jego miotła spala 3 muchomory na godzine lotu) (IMG:http://fotowrzut.pl/tmp/upload/9PP8FTHT4N/1.jpg) zasady zlotu są jasne. sprecyzuję wiec. Muniek może przylecieć, ale nie gdy bedzie pod wpływem. Muniek nie przepłaca na srodkach transportu. bądź mądry, bądź jak Muniek. ;) |
|
|
|
02.04.2016 - 08:12
|
|
|
wszystko działa normalnie. wiec mozna normalnie pisać :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |