|
|
![]() ![]() |
01.06.2016 - 22:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Pytanie do Ciebie wysłałem z jakieś 20 min temu. Skupiłem się i pięć razy zapytałem jakie filmy lubisz oglądać. Także niestety pudło. ;(.
Żeby być ścisłym zaraz po przeczytaniu twojego postu o tym, żeby się o coś zapytać zacząłem się zastanawiać o co się zapytać. Nie pamiętam o co chciałem się zapytać na początku, bo w sumie miałem kilka innych pomysłów, ale raczej nie to co napisałaś. Zresztą wtedy to jeszcze nie chciałem zadawać pytania. |
|
|
|
01.06.2016 - 22:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pytanie do Ciebie wysłałem z jakieś 20 min temu. Skupiłem się i pięć razy zapytałem jakie filmy lubisz oglądać. Także niestety pudło. ;(. No to pudło, może podobny nick :) O filmach nie usłyszałam w ogóle, ale pytałam o nicka i wyraźnie usłyszałam rab. Więc... Dla mnie to za dużo na raz. No to żeby być dokładnym, kilka minut po napisaniu postu, odebrałam pytanie od ciebie, jako pierwszej osoby. Komuś jeszcze "pokazałam" podłogę w przedpokoju w kratkę - biało i prawie czarną :) |
|
|
|
02.06.2016 - 17:55
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
mam wrażenie że mam przed sobą zamknieta kurtynę zakodowana fałszywymi odpowiedziami przez która n ie mogę sie przebic, słyszalas coś ode mnie przed chwila? o co pytałam?
|
|
|
|
02.06.2016 - 21:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
mam wrażenie że mam przed sobą zamknieta kurtynę zakodowana fałszywymi odpowiedziami przez która n ie mogę sie przebic, słyszalas coś ode mnie przed chwila? o co pytałam? tak przed 19? przychodziło m i coś tam na myśl, ale już nie śledzę każdej myśli z forum, zresztą dzisiaj miałam trochę zajęty dzień... odebrałaś, że coś piszę? :) kurtyna.. z fałszywymi odpowiedziami. hym... to brzmi jak pomieszane emocje z takich, z których pomagam się wydostać. Takie emocje, czy pogląd na świat jest tak okrojony, zawężony, że nie ma jakiby możliwości odetchnięcia świeżym pomysłem, świeżością myśli, żadnej swobody... ale nie czuć tego w takim postrzeganiu świata, bo nie ma odniesienia. Nie pamięta się jak to jest po prostu zrobić coś dla przyjemności, bez zażenowania, albo pilnowania się, co kto powie... Nie ma w tym miejsca na to się chce, a tylko na to co się powinno... Jak z tego wyjść, jak zwuważyć, że życie jest dla mnie, dla ciebie? Człowiek w takij klatce przekonań nie widzi nawet tego w czym siedzie. :| |
|
|
|
02.06.2016 - 22:25
|
|
|
Chodzi o to że twój umysł czyli odp. była tak jakby niedostępna. Zapytałam co lubisz pić i najpierw usłyszałam "sok pomarańczowy" a później "w dupie mam twoje picie" i gdzie lubisz spędzać wakacje? usłyszałam "na polanie u siebie w domu". coś jak zakodowanie, jak kurtyna blokująca.
Trzeba się przedrzeć przez kłamstwa żeby dotrzeć do prawdy, wszystkie śmieci myślowe wyciszyć, nie wiem skąd się to bierze. Tak samo jak zasypiam słyszę bezsensowne skrawki myśli. |
|
|
|
02.06.2016 - 22:50
|
|
|
Chodzi o to że twój umysł czyli odp. była tak jakby niedostępna. Zapytałam co lubisz pić i najpierw usłyszałam "sok pomarańczowy" a później "w dupie mam twoje picie" i gdzie lubisz spędzać wakacje? usłyszałam "na polanie u siebie w domu". coś jak zakodowanie, jak kurtyna blokująca. Trzeba się przedrzeć przez kłamstwa żeby dotrzeć do prawdy, wszystkie śmieci myślowe wyciszyć, nie wiem skąd się to bierze. Tak samo jak zasypiam słyszę bezsensowne skrawki myśli. tak, to to, tylko że ja to nazywam emocjami jakie się ma. Bo w rezultacie to ma związek z tym jakie się nma poglądy na wszsytko, to znaczy jakie się ma postrzeganie świata, a to znaczy jak się reaguje na coś tam... właściwie z wszsytkim po kolei ma związek. To tak jakby osobowość - reakcja na jakieś wydarzenie, czynnik zewnetrzny, coś z otoczenia, jakieś zdarzenie. Cieżko to wytłumaczyć jeśli ktoś nie czyta między wierszami. Więc, może nie będę probować przybliżyć tym osobom ciekawym, a nie czytającym, a zwyczajnie powiem, że to właśnie to. Taka kurtyna błędnych odpowiedzi, żeby nie dojść do przyczyny. Bo by się okazało, że nie warto się tym przejmować, złościć, zachwycać, czy robić coś innego, ale niekoniecznie z sensem ;) Kiedyś próbowałam pomagać osobom, któ©e miłay takie postrzeganie świata. Ale dzięki bogu doszłam do tego, żę pomaganie to następna gra śwaita. ;) I jak ktoś nie czuje wewnętrznej potrzeby, to pomoc nie jest pomocą. Hym, spróbuj zwyczajnie zainteresować się czymś konkretnym. Takie bezsensowne skrawki myśli to jak,byś skakała po świecie i nie wiedziała kogo czy czego szukasz. A nic z takich rzeczy nie pomyślałam ja. Może pogadamy na gg albo skype? :) |
|
|
|
02.06.2016 - 22:59
|
|
|
mie mam skypa, nie ma gg, moze na fejsie, masz fejsa?
|
|
|
|
03.06.2016 - 09:59
|
|
|
mam, ale mi nie działa od wczoraj czy przedwczoraj... poczekam na aktualizację linuksa i dam znać
szukaj Magdalena K*o-r$ @z e N [ i) ewska z Ełku :) (nazwisko bez tych dziwnych znaczków) |
|
|
|
03.06.2016 - 21:55
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kwestia dostrojenia. Bliźniacy, matka z dzieckiem są dostrojeni lepiej i dlatego łatwiej jest im siebie "czytać".
Ziemska Natura jest dostrojona z Jednością i dlatego dzięki Matce Ziemi możemy dostroić się do odbioru boskiej fazy... |
|
|
|
13.06.2016 - 22:06
|
|
|
Tylko dwa żywioły potrafią się dostroić Ziemia i Słońce .Reszta udaje.
|
|
|
|
14.06.2016 - 08:46
|
|
|
No to jak tam wasze próby :-]
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |