|
|
![]() ![]() |
06.05.2016 - 09:01
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Cześć, nim przejdę do rzeczy to oświadczam - chyba wszystko ze mną w porządku, down'a nie mam, ADHD również ni nie biorę żadnych leków etc, no to zaczynam:
Budzę się około godziny 9'tej (wtedy o tym nie wiedziałem), leże sobie na łóżku jakby nigdy nic, jednak z powodu lekkiego zmęczenia spowodowanego tym, że wczoraj poszedłem późno spać to zamknąłem oczy by pospać nieco dłużej. Zwykle zaśnięcie chwile zajmuje więc coś z mózgiem trzeba zrobić, ciężko po prostu o niczym nie myśleć - jako że ze mnie osobnik płci męskiej no to zacząłem sobie wyobrażać dziewczynę leżącą koło mnie, pewnie w pościel się wtuliłem bo czułem jakby była naprawdę obok mnie, a wyobraźnie mam bardzo dobrą. Zacząłem w uszach słyszeć lekkie syczenie które mi przeszkadzało więc chciałem się otrząsnąć, zwłaszcza dlatego że było coraz głośniejsze, pojawiła się jakaś taka tęczowa "migawka" (dosłownie przez może 2 sekundy max.) oraz poczułem jakiś dziwny dreszcz co trwał przez około minutę, przepływający przez całe ciało. Oczy zdążyłem otworzyć już wtedy gdy usłyszałem ten syczący dźwięk, w pewnym momencie był po prostu bardzo głośny, a ja się wystraszyłem. Podczas trwania tego "paraliżu" czy też drgawek chciałem to przerwać, cokolwiek chociażby poruszyć ręką, jednak nie skutecznie. Dalej nie pamiętam co było, chyba się po prostu obudziłem. Dziwna sprawa, mimo tego że wszystko, jestem pewien na 100% miało miejsce w rzeczywistości a nie w śnie. Technik LD ORAZ OOBE nie praktykuje, kiedyś przez pewien czas bawiłem się LD natomiast było to dawno, teraz nie mam z tym nic wspólnego. Może i historia śmieszna, ale musiałem po prostu komuś o tym napisać bo dalej w cudzysłowie sram z powodu co przed chwilą miało miejsce, po drugie czekam na werdykt czy stwierdzono u mnie objawy choroby psychicznej czy też i nie, pozdrawia :( (Prawdopodobnie zły dział, więc ewentualnie nie bijcie mnie za to, gdzie napisałem tego posta, ok??) |
|
|
|
06.05.2016 - 14:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To wyglada jak przerwany wstep do wyjscia z ciala :)
|
|
|
|
06.05.2016 - 16:27
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
// EDIT: dobra, wszystko jasne
|
|
|
|
06.05.2016 - 18:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
To w sumie nie wiem czy mam płakać, czy też i się śmiać bo wydarzyło się to przypadkowo :P To groźne jest? A co teoretycznie musiałbym zrobić by rzeczywiście "zrobić oobe", pytam z ciekawości, bo po prostu zastanawia mnie jak by los musiał się potoczyć by do tego doszło, podkreślam (j.w) że z przypadku i to takiego "nie chcianego" właściwie. Poczytać techniki masz je na forum, książki Roberta Monroe... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |