Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Coś Się Dzieje...
kozuar
post 19.09.2007 - 10:03
Post #1

Guests

Jednak nie do końca, mam mały problem. Ćwiczę Oobe od dwóch tygodni. Miałem kilka wyjść tzn. Po 30-40 min słyszę jakieś wibracje i jakby mantrę, powtarzaną męskim głosem, wtedy zaczynam głęboko oddychać i przeważnie jakaś postać „chamsko” wyszarpuje mnie i rzuca na podłogę. No i wtedy próbuje się uspokoić, ale nie mogę rzuca mną po pokoju jak balonem z którego zostało spuszczone powietrze. Widze pokój wyraźnie, chociaż niektóre rzeczy się nie zgadzają np..żyrandol. No i gdzieś po 10-15 sekundach, przestaje widzieć na jedno oko, męczę się żeby drugie zostało otwarte, ale jest to diabelnie trudne, po czym wszystko czerniej i zaczynam się budzić.

Ps. Nie wiem czy nie mogę się rozluźnić, czy robię coś źle podczas wychodzenia ???
+Quote Post
suwak
post 19.09.2007 - 17:48
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1634

Draq mowil, ze jak przestal cwiczyc czakry, to "w poza" czul sie "jak pijak" i mial mniejsza kontrole. Wiec moze w tym tkwi problem.
Profile CardPM
+Quote Post
Draq
post 19.09.2007 - 18:31
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 221

Taakk, zazwyczaj jak wychodziłem na siłe i na dodatek byłem rozpieprzony emocjonalnie (co najdziwniejsze, nie wiedzialem o tym). Chodziłem/poruszałem się jak pijana osoba, miałem małą kontrole nad ruchem. W dużej częsci na obe wpływa moment, w którym jesteś jeszcze w ciele. Spróbuj się wyciszyć, następnie wyjdź. Jeżeli wychodzisz energetycznie, to większe prawdopodobieństwo, iż będziesz mieć takie efekty ; ). Pozdrawiam.
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 19.09.2007 - 22:27
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Hehe, chyba komuś wisiałeś sporo kasy w poprzednim wcieleniu, skoro latają za tobą po astralu;). Podziałaj na to gówno jakąś wizualizacją, to może cię puści. Skoro tobą tak rzuca to może to być też jakieś przełączenie świadomości, migawki płytkiej fazy. Jak dostrojenie słabe, to i takie wrażenia. A wyszedłeś kiedyś bez oznak wyszarpnięcia? Jak się czułeś? Bo podczas tego szarpania napewno nie wmówisz mi że się nie bałeś.

Ja tam się nie wyciszałem, kiedy miałem różne dziwne sytuacje, pijany od tego też nie byłem. Zgodzę się z tym że najlepiej podczas wyjścia mieć czyste sumienie;). Ale, na to zjawisko pewnie ma wpływ ogólne samopoczucie twojego ciała.
Profile CardPM
+Quote Post
kozuar
post 20.09.2007 - 09:00
Post #5

Guests

Samo szarpanie jest trochę nie przyjemne, ale raczej strachu w trakcie nie czuje. Może dlatego że miałem gorsze doświadczenia z „paraliżem sennym” i duchami. No ale nie ważne. Wracając do tematu, kiedyś miałem wyjście na plecach, bez szarpania, w trakcie którego wypchało mnie delikatnie pod sufit . Było to przyjemne, ale w sumie z perspektywy czasu nie wiem czy przypadkiem wtedy nie śniłem. Później zacząłem próbować z afirmacjami żeby jakieś wyższe istoty mnie wyciągnęły, no i jak na razie to się sprawdza. Problem w tym że jak wyjdę to trzęsie mną i rzuca po całym pokoju.

Na razie spróbuje coś zmienić podczas wychodzenie (może później z wizualizacją) bo raczej z sumieniem nie mam problemów ;) Dzięki tak w ogóle za pomoc.

Pozdrawiam.
+Quote Post
set.h
post 20.09.2007 - 10:10
Post #6

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1224

Qurde już zapomniałem jak zajebiste były takie przeżycia. Ten skok andrenaliny... No już nic się ze mną nie che naparzać w OBE bo w cholere w nic nie wierze. Jak chcesz to to zjedz, spal zadźgaj albo po prostu olej bo to nic więcej tylko twoja wyobraźnia i jakiś podświadomy lęk. Jak by co to powiedz żeby wpadło do setha bo jest totalnie znudzony OBE. :D
Profile CardPM
+Quote Post
Zbyszek
post 20.09.2007 - 11:52
Post #7

cialka.net
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 99

OK da sie cos zrobic.
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 20.09.2007 - 22:33
Post #8

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Haha:D Zbychu działaj!! Pogoń Setha bo się za bardzo lansuje w tym OBE:D. Z 2 strony wiem że Seth z pewnością by się ucieszył:). Ale czy ciebie i twoich duchów nie wszama? Tego nie wiem:D.

kozuar mówisz że w pozycji na plecach było ok. A podczas tych drgawek, rzucania? Przybierasz jedną pozycję? Czy to nie ma w twoim przypadku znaczenia? Bo czasami da się zauważyć mniejszy lub większy wpływ wibracji, w zależności od pozycji ciała.
Profile CardPM
+Quote Post
Meshu
post 06.11.2007 - 14:40
Post #9

Pisać na PW jak chcecie GG.
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2427

Rzuca Toba po pokoju? Ale podczas OoBE, prawda? Bo nie wiem czy dobrze to zrozumiałem... Napisz mi na GG, bo nie wie kiedy będziesz Kozuar.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic