|
|
![]() ![]() |
30.06.2016 - 02:22
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Cześć, jestem Piotrek.
Zarejestrowałem się tutaj w 2009 roku, głównie z ciekawości. Byłem czytelnikiem i nie udzielałem się w tematach. Starałem się zrozumieć w jaki sposób osiągnąć oobe i na czym to polega. Jednak nic mi nie wychodziło przez tak długi czas więc stwierdziłem, że wszyscy na tej stronie opowiadają o czymś co sobie wymyślili i jest to marnowanie czasu który można lepiej wykorzystać. Powiem wam szczerze, że dalej nie wiem na czym to polega i jak to się osiąga ;p Ale ale ale... Wczoraj po tych siedmiu latach prób i myślenia co jakiś czas o tym, udało się! Sytuacja trochę śmieszna bo zjadłem za dużo jabłek i rozbolał mnie brzuch tak że mnie wykręcało. Probowałem jakoś sobie pomóc poprzez herbate, ciągłą zmianą pozycji ale nic z tego mi nie pomogło. Postanowiłem, więc że położę się. Bez zamiaru snu. Po dłuższym czasie odpłynąłem w sen. Był to sen który całkiem dobrze pamiętam - był to koszmar z którego się wybudziłem. I nie wiem jakim cudem (normalnie znowu odplynalbym w sen, nie myslac o niczym) pomyślałem sobie o oobe - swiadomosc widac po tym koszmarze była mocno rozbudzona. Czułem zdrętwiałe ciało i wiedziałem że bardzo łatwo będzie mi osiągnąć wspominane wibracje. Na początku długo się męczyłem, jeszcze nie wiedziałem czy mi się to w ogóle uda. Można powiedzieć, że wzmacniałem chwile wibracje i co chwilę sprawdzałem czy mogę się ruszyć ciałem - astralnym ;-) Była to męka i po wielu próbach zdarzyło się coś czego NIGDY BYM SIĘ NIE SPODZIEWAŁ. Odwróciłem się na drugi bok i poczułem takie oderwanie. Wstałem i zobaczyłem siebie leżącego. :D Mieszkam w pokoju dwuoosobowym i mam drugie łóżko, gdzie w tej projekcji leżał mój kolega z rodzinnego miasta. Podszedłem do niego i powiedziałem - Patrz! Mój klon leży, z czego się śmialiśmy. :P W tamtym momencie pomyślałem sobie - kurna, to jak mi się to udało to chcę sprawdzić możliwości tego. Stwierdziłem że spróbuję latać. Chwilę postarałem się i zacząłem się unosić. I w tamtym KUŹWA MOMENCIE wróciłem do ciała. Próbowałem od razu po wybudzeniu znowu wejść w tej stan ale już tych wibracji nie mogłem odnaleźć i niestety odpłynałem w sen. Może to nie jest odpowiednie miejsce, na opis tego, ale myślę, że zmieni to myślenie niedowiarkom takim jakim ja byłem. No i chciałem oczywiście się pochwalić i zapytać co może ewentualnie ułatwić może nie oobe, a samo uzyskanie tych wibracji? |
|
|
|
30.06.2016 - 10:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Skoro już wiesz jakie to odczucie to będzie Ci łatwiej wyjść ;)
Pozdrawiam! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |