|
|
![]() ![]() |
05.07.2016 - 20:16
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Magik Y - To zdarzenie było jak najbardziej prawdziwe, i było wynikiem braku profesjonalizmu Iluzjonisty. https://www.youtube.com/watch?v=JVnnqdFKkB0 To, że se Ygrek coś powiedział, to wyrocznia i prawda objawiona, OOUAAAA!!! |
|
|
|
05.07.2016 - 20:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
:3 Poza tym tych "literówek" masz więcej Lisku, Liseczku, Liseniuńku, jak "przycisną" i "wyciągną". Niedługo wsteczny analfabetyzm czeka nasze społeczeństwo? I czyżbyś ze względu, że nie masz argumentów, uciekał się do metody na spoufalenie i tym, że zwracasz się do mnie po zdrobniałym imieniu, to myślisz, że jesteś wyżej, albo masz bardziej rację? Phi. I jakbyś nie zauważył, napisałem to na samym początku, po czym solidnie i obszernie rozwinąłem komentarz odnośnie tematu, a jeśli Ty tego nie zauważyłeś, lub nie umiesz czytać, to Twój problem. O czym ty wgl piszesz? phi, znów nie masz się do czego doyebać czy jak? |
|
|
|
05.07.2016 - 20:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
05.07.2016 - 20:36
|
|
Sam nawet nie wiem dlaczego na takie cuś odpisuje... :/ 1. Przycisną ranę kciukiem 2. Gdybyś komuś wbił w rękę gwóźdź to na pewno w tym momencie najważniejsze byłoby to co mówisz, poprawna polszczyzna ponad wszystko - "przebiłem ci rękę, a nie zaraz zaraz, przepraszam za mój zły dobór słów, nie przebiłem tylko wbiłem" :D 3. Szok 4. Szok 5. Bo myślał że nic się nie stało, dopiero po chwili zajarzył 6. Tak Rogalska sobie to wymyśliła i nikt o tym nie wiedzial... za takie rzeczy to się ludzi z tv wywala 7. Kiedyś wbiłem sobie drut w łape i to naprawdę głęboko i wiesz co zrobiłem? od razu go wyciągłem bez żadnego oporu:D 8. Tia ludzie to roboty i każdy zachowuje się tak samo 9. Tia ludzie to roboty i każdy zachowuje się tak samo Pavveł ty jesteś botem? Już widzę jak ty byś się w takiej sytuacji zachował, pewnie byś wyciągną listę tych punktów i zaczął je odhaczać :D I zakładając że to jest to fake, to co to ma do prania mózgów? żadne pranie tylko zwyczajny show, proste... 1. Gdybyś przebił sobie rękę gwoździem, to kciuk by nic nie zdziałał, krew dalej by leciała. Gość powinien owijać rękę jakimś materiałem i zacisnąć w przegubie, by krew nie dochodziła. No, chyba, że to była taka "rana". Albo jej w ogóle nie było. 2. Nie, najważniejsza byłaby pomoc poszkodowanemu, a nie jakiekolwiek pogaduszki z widownią. A ten zamiast pomagać, to patrząc do kamery jak debil powtarza, ojej przebiłem ci rękę, naprawdę przebiłem ci rękę, nawet na tą rękę nie patrząc, co się z nią dzieje, tylko zwracając się do widzów. 3. No szok. Zamiast pomagać, zamiast zainteresować się "poszkodowaną", to powtarza nieprawdę w drętwy i nierealistyczny sposób, jakby mówił do siebie (normalny człowiek nie gada na głos do siebie, a zwłaszcza w takich przypadkach, tylko działa), czy raczej oznajmiał widowni to, co się nie zdarzyło, ale do czego próbowali widownię przekonać (oszukać). 4. No szok. Zamiast ratować "poszkodowaną", to on sobie stoi i się przygląda, czekając chyba tylko na to, aż trochę pokrzyczy, żeby zrobić "lepsze show". 5. Nie no, to musiałby mieć naprawdę wsteczny zapłon. Bawą się w zabawę "walnij w worek, tylko nie w ten z gwoździem" i nagle kobieta wyje z bólu. Hmmm, co można sobie pomyśleć? A no tak, pewnie, że nic się nie stało... ^^' 6. Z porządnej TV owszem. Ale współcześnie chyba nie ma porządnych TV. Na pewno nie taka, która kartuje takie rzeczy. Gdyby Rogalska sama sobie to ukartowała, to by ekipa telewizyjna zbiegła się jej pomóc, a tu nic takiego nie było, to znaczy, że wszystko było odgórnie ukartowane. 7. Gdybyś przebił sobie łapę gwoździem, to już byś miał opór. Tu gwóźdż wbił się niby tak mocno, że sam się trzymał, gdy podniosła rękę. W takim przypadku krwotok byłby niezły (tam nie było żadnego) i błędem jest wyciągać gwoździa, nie mając przy sobie środków dezynfekujących, ani bandaża (bo przytrzymać palcem, na pewno by nie wystarczyło). 8. Jest coś takiego jak biologia i dotyczy wszystkich. 9. Jest coś takiego jak psychologia i też dotyczy wszystkich. Jeśli ja jestem dla Ciebie botem, to kim Ty musisz być? Ja bym zajął się pierwszą pomocą, a nie pierdoleniem do kamery. Ot to, że to "show" poniżej poziomu inteligencji, ujemnej jakości, nie dający żadnej pozytywnej i rozwijającej rozrywki, taka zapchajdziura, którą wypełniają ramówkę, pokazując podwójnie brak szacunku dla widza, raz podając mu chłam, a dwa perfidnie okłamując go. Kłamstwo i manipulacja, do przekonania do swoich "racji", do których nikt zdrowy normalnie by sam nie przystąpił, to jest pranie mózgów. |
|
|
|
05.07.2016 - 20:40
|
|
|
Wiesz co ci powiem? Nawet tego nie przeczytam, bo dla mnie to jest jakiś bezsens... w tyłku to mam. To nie jest warte rozkminiania...
|
|
|
|
05.07.2016 - 20:42
|
|
Propisowski portal i zajebista wiedza naukowa:) http://www.fronda.pl/a/naukowcy-potwierdza...azki,74375.html Naukowcy potwierdzają : znak krzyża zabija zarazki! To zdanie rozjebało mnie najbardziej: Gęstość optyczna wody, pobranej z kranu, po uczynieniu nad nią znaku Krzyża przez zwykłego wierzącego, świeckiego w prawosławnym złożeniu palców prawej ręki, wzrasta prawie 1,5 krotnie! A przy poświęceniu przez kapłana prawie 2,5 krotnie!. Z tego wynika, że woda ?rozróżnia? stopień święcenia przez świeckiego czy kapłana, u którego palce prawej ręki są ułożone do błogosławieństwa tak, że przedstawiają pierwsze litery Imienia Chrystusa. Zwykły wierzący:) Pewnie ksiondz pedofil to w ogóle ma moc:) Zielu, Ty się nie śmiej. Są badania zespołu pod kierownictwem Masaru Emoto, w których udowadnia on posiadanie przez wodę pamięci i jej responsywność na emocje. I tak woda święcona ma bardziej krystaliczną budowę od wody np. przeklętej, czy zwykłej, bo została "nafaszerowana" powiedzmy pozytywnymi skojarzeniami. :) |
|
|
|
07.07.2016 - 22:03
|
|
|
Prawdziwe pranie mózgu
|
|
|
|
08.07.2016 - 11:23
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jakie to pranie mozgu????
Ojciec pisioli rydzyk pierze tak ze kasy ma ile chce a polaczki daja na tace jak lebiegi ostatnie. Zdewocialy narod:-) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |