Warning: reset() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1463

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/oobe/webapps/oobe/park/sources/action_public/topics.php on line 1465
Wniosek O Przywrócenie Moderacji - Forum OOBE

oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Closed TopicStart new topic
> Wniosek O Przywrócenie Moderacji
Sonda
Suma głosów: 23

Zielarz Gajowy
post 14.09.2016 - 14:27
Post #43

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

CYTAT(astrologos @ 14.09.2016 - 15:13) *
Tylko,że ja mentalnie a Ty astralnym cielskiem.

Nie ważne jak. Liczy się sam fakt. To tak jakby spierać się czy lepiej podróżować rowerem czy samochodem?
Go to the top of the page

+Quote Post
Cesto
post 14.09.2016 - 14:48
Post #44

Znajomy Rodziny

CYTAT(DonBuziallo @ 14.09.2016 - 02:03) *
[...]
A tak na marginesie, Nie jest potrzebny żaden moderator.
[...]

Obecnie nie ma żadnego moderatora... Przyjrzyj się uważnie... Uważasz, że forum działa dobrze??

+Quote Post
Rokinon
post 14.09.2016 - 17:40
Post #45

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Cesto @ 14.09.2016 - 15:48) *
Obecnie nie ma żadnego moderatora... Przyjrzyj się uważnie... Uważasz, że forum działa dobrze??

Forum działa dobrze, ziele jest dysfunkcyjny.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 14.09.2016 - 18:18
Post #46

Dupa Towarzystwa

CYTAT(astrologos @ 14.09.2016 - 18:40) *
Forum działa dobrze, ziele jest dysfunkcyjny.

(IMG:https://pbs.twimg.com/media/CF2tnyOWgAA6s5V.jpg)

(IMG:https://i.ytimg.com/vi/0-PaxwTHBO8/maxresdefault.jpg)

Dysfunkcyjny to jest nasz kraj oferujący płacę minimalną 2000zł brutto:) Buahahaha

+Quote Post
DonBuziallo
post 14.09.2016 - 22:59
Post #47

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Cesto)
Obecnie nie ma żadnego moderatora. Przyjrzyj się uważnie.
Uważasz, że forum działa dobrze?

Masz problem ze zrozumieniem rozmówcy?
Uważam że Forum działa w miarę normalnie,
tylko co niektórzy użytkownicy powinni zresetować psychikę
i pozbyć się negatywu, który zniechęca innych.
Niech tematyka forum powróci na prawidłowy tor,
a Weterani oobe sami powrócą i sytuacja się unormuje.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 15.09.2016 - 06:47
Post #48

Dupa Towarzystwa

Nie tak łatwo pozbyć się negatywu jeśli na forum jest polityka:) Lewak zawsze będzie w opozycji do pisiora. Niestety polityczne podziały bardzo często zasłaniają całą resztę a do tego eskalują napięcie i niechęć do siebie.

Weterani nie powrócą bo w jakim celu? Oni już byli i swoje tu przeżyli:)

+Quote Post
Rokinon
post 15.09.2016 - 15:34
Post #49

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielarz Gajowy @ 15.09.2016 - 07:47) *
Nie tak łatwo pozbyć się negatywu jeśli na forum jest polityka:) Lewak zawsze będzie w opozycji do pisiora. Niestety polityczne podziały bardzo często zasłaniają całą resztę a do tego eskalują napięcie i niechęć do siebie.

Lewak jest istotą wewnętrznie sprzeczną, lecz mimo to istnieje. Być może winę za to ponosi skomplikowanie współczesnego świata[3]...

Przyjrzyjmy się szczegółowemu studium przypadku:

lewak nie popiera nazistów, ale wspiera muzułmańskich imigrantów
lewak nie popiera fanatyzmu religijnego, ale wspiera muzułmańskich imigrantów
lewak uważa, że to mężczyźni gwałcą, chyba że to muzułmańscy imigranci, wtedy winna jest prowokacyjnie ubrana kobieta
lewak wspiera prawa homoseksualistów, chyba że godzą w muzułmańskich imigrantów
lewak uważa, że to źle, gdy ludzie wyłudzają socjal, chyba że to muzułmańscy imigranci
lewak stara się zwalczać wszelkie przejawy agresji, chyba, że to muzułmanie zabijają innowierców, wtedy jest to ich religijny obowiązek

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 15.09.2016 - 16:06
Post #50

Dupa Towarzystwa

CYTAT(astrologos @ 15.09.2016 - 16:34) *
Lewak jest istotą wewnętrznie sprzeczną, lecz mimo to istnieje. Być może winę za to ponosi skomplikowanie współczesnego świata[3]...

Przyjrzyjmy się szczegółowemu studium przypadku:

lewak nie popiera nazistów, ale wspiera muzułmańskich imigrantów
lewak nie popiera fanatyzmu religijnego, ale wspiera muzułmańskich imigrantów
lewak uważa, że to mężczyźni gwałcą, chyba że to muzułmańscy imigranci, wtedy winna jest prowokacyjnie ubrana kobieta
lewak wspiera prawa homoseksualistów, chyba że godzą w muzułmańskich imigrantów
lewak uważa, że to źle, gdy ludzie wyłudzają socjal, chyba że to muzułmańscy imigranci
lewak stara się zwalczać wszelkie przejawy agresji, chyba, że to muzułmanie zabijają innowierców, wtedy jest to ich religijny obowiązek

(IMG:http://m.ocdn.eu/_m/9a0d4ff77f5dcd222f48743f6d5ab3ea,62,37.jpg)

+Quote Post
Rokinon
post 15.09.2016 - 21:46
Post #51

Dusza Towarzystwa

(IMG:http://www.newsweek.pl/g/i.aspx/680/0/newsweek/634714195384500000.jpg)

+Quote Post
Rokinon
post 15.09.2016 - 21:48
Post #52

Dusza Towarzystwa

(IMG:http://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201404/1397318192_e9xog1_600.jpg)

+Quote Post
DonBuziallo
post 16.09.2016 - 01:55
Post #53

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zielorz Gajowy)
Nie tak łatwo pozbyć się negatywu jeśli na forum jest polityka:)
Niestety polityczne podziały bardzo często zasłaniają całą resztę,
a do tego eskalują napięcie i niechęć do siebie.
Więc pora już pożegnać na tym forum temat pt. Polityka.
Jesteśmy tutaj dla rozwoju duchowego, ezoterycznej edukacji
i wzajemnej koegzystencji we wspólnocie osób o wyższej wibracji.

CYTAT
Wrócą, kiedy dostrzegą pozytyw i wolę odrodzenia idei.
Dusza która pochodzi od Światła -Szuka Światła.
Dusza która pochodzi z Ciemności -Szuka Ciemności.

+Quote Post
Drag0n
post 19.10.2016 - 02:24
Post #54

Świadomie Śniący

Notatnik

Jestem ZA. Pasuje ładnie nagrodzić Zielarza jakimś zakazem pisania lub ostrzeżeniem za jego spam obrazkami lub postami nie na temat, śmietnik na tym forum robi się coraz większy i nikt z tym nic nie robi.
Potrzebni są moderatorzy.

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 19.10.2016 - 07:32
Post #55

Dupa Towarzystwa

Pasuje ładnie nagrodzić Zielarza jakimś zakazem

(IMG:https://www.wpart.pl/wp-content/uploads/2016/06/zakaz.jpg)

+Quote Post
Zielarz Gejawy
post 19.10.2016 - 09:14
Post #56

Dupa Towarzystwa

Wydałem księgowemu w mojej firmie zakaz pierdzenia przynajmniej w tych chwilach, gdy przelewa ZUS.

+Quote Post
warmine
post 05.04.2018 - 23:25
Post #57

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

Cześć :) W tej stercie śmieci jaką „przypadkiem” sami zrobili co niektórzy , odkopałam jakże miły dla mnie temat . Tęskniliście za przyjemną atmosferą tego forum! :) cieszę się , że doceniliście to , jaka moderacja jest ważna . Szkoda , że dopiero po tym co sie wydarzyło, ale trudno. Zapominamy o tym :) To forum ma pomagać ludziom . Od miesiąca przez kilka godzin dziennie staram się przeglądać tematy i je czyścić . Po dwóch tygodniach prawie sie poddałam gdy znalazłam ponad 6 tys obraźliwych postów i to w dodatku sam spam , na który jeszcze inni odpowiadali wiec spam automatycznie sie namnożył do niewiarygodnego rozmiaru . Całkiem mnie to zszokowało . Niektóre konta zostały poblokowane . Ktoś kiedyś w tym temacie napisał , że moderatorzy mają płacone za to, że pilnują porządku . Otóż wyobraźcie sobie że nie . Nie ma z tego ani grosika . Poświęcałam swój cenny czas i nerwy wysłuchując niezadowolenie niektórych trolli za darmo . Frajerka ze mnie nie ? Za darmo narażać sie . Otóż nie . Nie . Nie . Bo robiłam to z sercem i z pragnieniem by to forum BYŁO POMOCĄ. Kiedyś większość ludzi podchodziła w ten sposób tutaj . Pamiętacie jak Wy sie tu zjawiliście i potrzebowaliście porady i wsparcia ? Dajcie je teraz innym . Nie róbcie z forum śmietnika . Przemyślcie to co chcecie przekazać osobie , która z zaufaniem prosi Was o pomoc . Nie piszcie co Wam „ ślina na język przyniesie „ . Wiem ze chcecie sobie tez na luzie ze sobą pogadać o codziennych sprawach , ale forum do tego nie służy . Jest czat :) :) lubiłam go :D oj lubiłam . Jesli nie działa ten nasz bo ponoć nie działa to trudno . Przenosimy sie wszyscy na inny . Żaden problem :) ten psajczarnia juz nie działa wiec ktoś kumaty w te klocki może znaleźć jakiś inny gdzie byśmy mogli sie spotykać . Ale by było fajnie :) Słuchajcie . Jak pisałam juz wcześniej w innym temacie - możecie mi pomóc podając TUTAJ linki do tematów , którymi trzeba sie zająć i posprzątać . Pewnie jeszcze zostało tego mnóstwo . Sprawdzam cały czas , ale raczej szybko wszystkiego nie ogarnę sama . Z Wami Kochani bedzie łatwiej i przyjemniej . Dzięki wielkie !!! :) w ogóle w dziale artykuły zostało zatwierdzonych dużo tematów , które wcześniej nie były widoczne . Może cos ciekawego znajdziecie . Sporo jest tematów tez w dziale jestem początkujący i forum , na które można ciekawie poodpowiadac . Nie bójcie sie odkopywać tematów bo są w nich tez perełki które można jeszcze wzbogacić o Wasze rady :) tak dla przypomnienia jeszcze zasady forum bo moderacja wróciła i bedzie przestrzegać 10 przykazań :

REGULAMIN KORZYSTANIA Z FORUM
  1. "Ułatwiaj życie sobie i innym"

Zanim założysz nowy temat upewnij się, że zakładasz go w odpowiednim dziale, następnie sprawdź czy taki temat nie został już założony przez innego użytkownika. Staraj się, aby nasze forum było postrzegane jako forum poważnie traktujące swoją tematykę, nie zadawaj pytań głupich ("...a jeśli zje mnie astralny tygrys to czy wrócę do ciała mojego sąsiada i będę mógł podglądać koleżanki pod prysznicem??").

2. "Nie niszcz nerwów innym użytkownikom"

Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, nie OOBEznanym w temacie, wchodzisz na forum, czytasz pierwszy post i nie rozumiesz co to znaczy OSPUO, to co robisz? Piszesz posta z pytaniem o nieznany termin... NIE, jest takie coś na tym pięknym niebieskoszarym pasku u góry forum, taki przycisk drugi od prawej o nazwie "szukaj". Jeśli poświęcisz kilka minut i postarasz się tam powpisywać kilka słów kluczowych to zaraz znajdziesz tak wiele informacji , że ci szczęka opadnie. Co więcej postaraj się w pełni wykorzystać "Przypięte" tematy, jak ten stworzony przez jerry1990 "Pomoc Dla Początkujących..." w dziale Jestem Początkujący. Przed rozpoczęciem działalności na forum zaleca się także poczytać dostępne książki o tematyce eksterioryzacji, między innymi te dostępne na naszej stronie (dzieła Roberta Monroe, Bruce'a Moena, oraz Darka Sugiera).

3. "Bluzgu, bluzgu, nie mam mózgu"

Czujesz się gotowy do wyjścia w astral, mówisz, że jesteś wystarczająco dojrzały etc. Więc postaraj się nie używać do wyrażania własnych emocji słów pokroju łaciny podwórkowej. Przecież można to napisać w inny sposób, a nikogo nie będzie to koleć w oczy. (I tak wiem, że do tego punktu nie zastosuje się Pewien MANIAKalny Fan OOBE, ale jemu i tak nikt nie będzie miał tego za złe ;) )

4. "Nie pisz postów w JENZYKÓ POLZKIM"

Staraj się zawsze używać polskich fontów (tak to te piękne ogonki pod "e", czy "a", vide "ą", "ę"). Nieważne czy masz dyskografię, czy niemieckiego windowsa... Firefox posiada wspaniałą funkcję zaznaczania twoich błędów na czerwono, a wtedy wszystko staję się piękniejsze.

5. "Nie staraj się na siłę dowartościować"

Nie pisz dwóch postów pod sobą, po co na siłę nabijać sobie posty, jeśli chcesz coś dodać, zawsze możesz skorzystać z opcji "Edycja". Nie liczba postów zdobi człowieka, czy jakoś tak...

6. "NOTuj brAT jak NIKt"

Masz jakieś piękne wspomnienia z ostatniego OOBE, LD, lub przemyślenia z jakichś innych podróży? Chcesz się nimi podzielić z innymi użytkownikami? Nie zakładaj nowych tematów po to żeby opisać, że miałeś wibracje i usłyszeć kilka razy "gratuluję". Do takich rzeczy służy Notatnik. Notuj w nim jak najwięcej, bo notatnik może więcej niż ci się wydaje, a jak ktoś będzie ci chciał pogratulować to wpisze swój komentarz.

7. "Lame, znaczy zielony..."

Jeśli nie masz nic do powiedzenia w danym temacie, po prostu tego nie rób. Nie zostaniesz wtedy zlinczowany za pisanie głupich tekstów. Nie rób z siebie eksperta jeśli nim nie jesteś. Pomyśl, że ludziom już znudziło się czytanie tych wszystkich głupich, nic nie wnoszących komentarzy. Po jakimś czasie ty też zaczniesz rozumieć więcej, a wtedy możesz się wykazać.

8. "Poczuj "ich" oddech na swoim karku..."

Pamiętaj, że jeśli zaczynasz swoją przygodę na tym forum, akceptujesz ten regulamin i wyrażasz chęć stosowania się do niego. Admini i Moderatorzy mają prawo ocenzurować twoją wypowiedź, skasować/przenieść posta czy temat, dać ostrzeżenie/zbanować użytkownika łamiącego regulamin (bez uprzedniego skontaktowania się z nim ;) )

9. "Nie zakładaj multikont!"

Tego typu praktyki robią tylko bałagan na naszym forum, które przecież ma służyć dla dobra i rozwoju nas wszystkich.
    Założenie każdego pojedynczego multikonta będzie się kończyło usunięciem wszystkich kolejnych kont tego użytkownika z forum.

10. "Nie nadużywaj opcji "dzięki"! "

Wystarczy, że raz komuś podziękujesz za przydatny wpis.
    Nie rób tego wielokrotnie pod jednym postem.
    Wprowadza to zamęt i wiadomości są mniej czytelne.
    Nadużywanie opcji "dzięki" będzie skutkować ostrzeżeniami.
Administracja (w tym jak najbardziej moderacja) forum oobe.pl zastrzega sobie prawo do dokonania zmian w regulaminie bez uprzedniego informowania użytkowników.

+Quote Post
TyHu
post 06.04.2018 - 01:11
Post #58

Coprobo

Notatnik

Dajcie mi moderatora

+Quote Post
warmine
post 06.04.2018 - 07:44
Post #59

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Każdy w obecnej chwili może nim być i tu zgłaszać wszystkie tematy , które wymagają moderacji . Pomóżcie jeśli chcecie . Fajnie, że jesteś tu jeszcze TyHu . Minęło pare lat :)

+Quote Post
Shagy
post 06.04.2018 - 09:49
Post #60

Dusza Towarzystwa

jak zostać moderatorem ?

pousuwałbym tych pajaców którzy nie mają co robić tylko wypisują głupoty o polityce w pierwszej kolejności !!

+Quote Post
Rokinon
post 06.04.2018 - 13:47
Post #61

Dusza Towarzystwa

Fiu fiu. Ale jazda. Jest moderator i narkoman wrócił. Posiadam zdolności profetyczne.

edycja warmine: Proszę nie obrażać użytkowników. Pojawiasz się i od razu rozsiewasz wrogość.

+Quote Post
Rokinon
post 06.04.2018 - 18:38
Post #62

Dusza Towarzystwa

A propos wrogości, czy mogłabyś przetłumaczyć na język polski znaczenie słowa warmine?

+Quote Post
warmine
post 06.04.2018 - 19:16
Post #63

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy

Notatnik

Nie ma tłumaczenia bo jest wymyślone przeze mnie jako połączenie dwóch słów : warm ( ciepło) mine (moje) . Odjęłam jedno m i masz mój nick . Skojarzyłam Ci się z walka pewnie . Tak też możesz mnie odbierać . Nie mam nic przeciwko bo jestem waleczna dziewczyna :) Pozdrawiam i naprawdę postarajcie się zmienić forum na takie jak było kiedyś :)

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park