|
|
![]() ![]() |
20.12.2006 - 21:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Instrukcja jest taka:
1. Jesli nie jestes zarejestowany na polchat.pl odsyłam do formularza rejestracyjnego: http://www.polchat.pl/rejestracja.html 2. nastepnie pobierasz program ICeQ 5.05 z tej strony http://www.ikari.pl/pobierz 3. Instalujesz. 4. Zapodajesz i wpisujesz swoj nick, haslo i nazwe pokoju "oobe.pl" (bez sudzysłowów oczywiscie). 5. Jeśli nie ma nikogo czekasz, a na pewno niedługo sie ktoś zjawi :) ps. "czysty" link do czata: http://www.polchat.pl/chat/?room=oobe.pl |
|
|
|
21.12.2006 - 15:15
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jak bede robil metode 4+1 to wpadne :P
|
|
|
|
21.12.2006 - 18:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Ja proponuje by administrator dodal podstrone www.czat.oobe.pl
Bedzie latwiej zapamietac ;) |
|
|
|
21.12.2006 - 19:02
|
|
|
juz pisalem w tej sprawie do Cat'a... zoabaczymy, kiedys sie pewno odezwie.
Mysle, ze czat sie przyjał :] |
|
|
|
21.12.2006 - 23:02
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
|
|
|
|
29.12.2006 - 19:58
|
|
|
odswiezam temacik :P i czekam na bezposredniego linka z forum na czat...
|
|
|
|
| nerhaa |
30.12.2006 - 00:58
|
|
Guests |
Ja mam chyba pecha bo co wchodzę to sam jestem...
|
|
|
|
30.12.2006 - 11:28
|
|
|
no ja zwykle czekam jakies gora 30min. i gromadka sie powolu zbiera.
takze cierpliwosci :P |
|
|
|
30.12.2006 - 12:33
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ja też zwykle jak wchodzę to jestem sam, ale po kilkunastu minutach czekania zawsze ktoś w końcu przychodzi. Tak więc wystarczy chwilkę poczekać, zrelaksować się i na pewno po chwili ktoś wpadnie, a jak nie to trzeba próbować trochę później ;)
|
|
|
|
| nerhaa |
30.12.2006 - 18:34
|
|
Guests |
Przetestuję:)
|
|
|
|
30.12.2006 - 18:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A dodam, że warto czekać - często ciekawe tematy do rozmów :)
|
|
|
|
30.12.2006 - 21:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O! Coś mi się wydaje, że będę wpadał...
Dobry pomysł, jak nikt tam syfu i burdelu nie zrobi... |
|
|
|
31.12.2006 - 00:51
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jest jedno ale: tam bedzie mozna wszystko czytac tylko w czasie rzeczywistym, wejdziesz 5 min za pozno i juz czegos mozesz nie przeczytac
|
|
|
|
31.12.2006 - 09:51
|
|
|
zawsze jak wpada sie na czata mozna zapytac o czym toczy sie rozmowa i do jakich wnioskow wszyscy doszli :)
|
|
|
|
| SORROW |
01.01.2007 - 23:24
|
|
Guests |
zawsze jak wpada sie na czata mozna zapytac o czym toczy sie rozmowa i do jakich wnioskow wszyscy doszli :) Pieczywo-sorry za offtop, ale dwie noce temu jak zacząłem łapać hipnagogi dosyć ładnie przedstawił mi się obraz używanego przez Ciebie avatara ... dziwna ta podświadomość ,niby uwagi się nie zwraca czytając posty ,a obrazek utkwi w czaszce. hehe... |
|
|
|
| nerhaa |
02.01.2007 - 00:07
|
|
Guests |
Ludziska - wchodzić na czata - większość, która tam bywa, to ludzie co albo nie mieli oobe albo którzy właśnie szukają odpowiedzi, więc przydałoby się tam trochę tłoku... Póki co najwięcej osób widziałem chyba 6... więc nie bać się - a i zabawnie czasem bywa jak wejdą jakieś dzieciaki, które próbują nas zirytować :P
Gdzie wszystkich wywiało?? Zmienił się adres czatu?? Już tak dużo ludzi było momentami, że podskakiwałem ze szczęścia, a tuzonk, bo od 4 dni nikogo nie spotkałem a próbowałem o różnych porach - może by się jakoś zgadywać poprzez forum w oddzielnym wątku "sesja na czacie", gdzie byśmy się jakoś informowali, że dnia tego i tego o godzinie tej i tej jest mega czat i wszyscy mile widziani :) Jakby nas było z 30-tu na raz, byłoby ciekawie naprawdę! Integrujcie się ludziska! Ten post edytował nerhaa 09.01.2007 - 01:06 |
|
|
|
| nerhaa |
09.01.2007 - 01:07
|
|
Guests |
Przepraszam za podwójny post, ale chciałbym odświeżyć wątek ze względu na pomysł post wyżej...
|
|
|
|
09.01.2007 - 18:52
|
|
|
OBE Maniak 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Sorry ale nie lepiej zalozyc chata na jakims portalu internetowym ? ? Wiekszosci pewnie sie po prostu nie chce sciagac i instalowac irca i wygodniej bylo by wejsc na stronke. Co wy na to ?
|
|
|
|
09.01.2007 - 20:47
|
|
|
To nie jest irc. Poza tym nie trzeba nic ściągać, możesz wchodzić z www.polchat.pl jeśli tak wolisz. Ja preferuję jednak ten program.
|
|
|
|
09.01.2007 - 20:58
|
|
|
OBE Maniak 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Aa noo to zwracam honor :D Dobra sorry pytania nie bylo
|
|
|
|
09.01.2007 - 23:17
|
|
|
mi sie cos ten Ikari sknocił i przez kilka dni mnie nie bylo.
juz Jave se zainstalowalem i bezposrednio przez http jestem smuszony wchodzic :/ do pogadania! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |