|
|
![]() ![]() |
25.10.2016 - 23:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mam na myśli ufologów, którzy myślą ,że UFO(istoty nie posiadające ciała) istnieje materialnie a rządy coś przed nimi ukrywają .
Opowieści , które tu słyszymy, to opisy pochodzące ze snów i odwiedzających astral, a nie wiedzących, z czym się to je. Ot ślepy materializm zachodni. |
|
|
|
26.10.2016 - 04:31
|
|
|
troche historii, amerykańska ekspedycja wojenna na antarktyde, gdzie amerykanie dokonują odwrotu, tracąc połowe samolotów
https://ripsonar.wordpress.com/2013/08/15/u...jnie-swiatowej/ były 3 wyprawy https://www.youtube.com/watch?v=XyryuHzTNu8 przy ostatniej amerykanie sie dogadali, z tamtymi istotami gdzie w konsekwencji po 1957roku, mamy szybki wzrost technologiczy, zabawki które teras wychodzą do sprzedarzy to nie są nasze zabawki ludzi, nie ma wynalazcy, koncerny to wypuszczają w zamian jest odnotowana wieksza ilość wzięć i ataków przez obcych jak wyjaśnicie wzrost technologiczny po 1957 roku? przeskok z metalu po elektronike, z czołgów po technologie procesorów? jakie to było bum gdy wynaleziono samochód czy żarówke, gdzie przy komputerze nie było bum, czemu? bo grupa naukowców asymilowała technologie, tesz mam dla was filmik, nakręcony prze emerytowanego policjanta usa, który badał zwłoki ludzi torturowanych przez obcych https://www.youtube.com/watch?v=Ww4DHBBuI4Y |
|
|
|
26.10.2016 - 06:27
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
26.10.2016 - 10:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
"lezalam w lozku i nagle poczulam, ze jestem sparalizowana, czulam jego obecnosc w pokoju i nie moglam sie poruszyc. To bylo ufo " a na koniec jeszcze, majacy najwiecej do powiedzenia na temat... wyksztalcone profesory... aaa uwielbiam :P
|
|
|
|
26.10.2016 - 15:33
|
|
|
"lezalam w lozku i nagle poczulam, ze jestem sparalizowana, czulam jego obecnosc w pokoju i nie moglam sie poruszyc. To bylo ufo " a na koniec jeszcze, majacy najwiecej do powiedzenia na temat... wyksztalcone profesory... aaa uwielbiam :P znam to, mnie co jakiś czas odwiedzają szaraki, w sferze astralnej, a zresztą kto to wie, raz mnie obudziła lodowata, cienka dłoń szaraka fizyczna, czułem lodowaty palec na moich ustach, ciało było sparaliżowane, a gdy sie próbowałem wyrwać wywalili mnie do matrixa, gdzie za nic nie mogłem nawiązać kontaktu z ciałem żeby sie wybudzić wiem tylko ze oni potrafią przemieszczać sie między wymiarami, czyli znikąd pojawić sie przy twoim łuszku we formie fizycznej dawne dzieje, pojawiają sie tylko wtedy gdy robie postępy, wtedy skanują umysł wibracjami wibracje postrzegam jako włamywanie do głowy, niewiele mają wspólnego z obe a nie fizyczni przyjaciele to ich manipulacja, aby ludzie poddawali sie wibracjom, czyli włamywaniu do umysłu |
|
|
|
26.10.2016 - 15:41
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
znam to, mnie co jakiś czas odwiedzają szaraki,
To Ci co niszczą szare komórki? Nie odpowiedziałeś mi czy masz implant i z jakiego tworzywa oni je robią. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |