oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Lustra w LD..
anonim
post 27.10.2006 - 09:17
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Słyszałem, że w LD nie ma nigdy luster.... czemu własnie dzięki niemu wczoraj uświadomilem sobie ze jestem w LD ?
Go to the top of the page

+Quote Post
Karakan
post 27.10.2006 - 11:22
Post #2

Listek
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Nie słyszałem raczej o tym, że w LD nie ma luster. Ja niedawno miałem LD, w którym odzyskałem świadomość właśnie dzięki temu, że w lustrze zobaczyłem, że moja twarz jest jakby zdeformowana. Często miałem doczynienia z lustrami w snach. Kiedy podczas tych świadomych chodziłem po swoim domu lustra były zawsze na swoich miejscach (prawie zawsze :)).

+Quote Post
Songo
post 27.10.2006 - 12:24
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Niezgadzam się ze stwierdzeniem, że w LD niema luster. Często się z nimi spotykam niemal że w każdym LD jakiego doświadczam. Na początku właśnie one niekiedy były przyczyną jak to pisze Karakan uzyskania świadomości. Informacja jaką wyczytałeś bądź usłyszałeś jest więc nieprawdziwa.

+Quote Post
Raziel
post 27.10.2006 - 13:10
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

ja moje pierwsze LD (narazie jedyne :/) miałem właśnie za sprawą lustra

+Quote Post
anonim
post 28.10.2006 - 18:30
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

czyli... lustra dają radę...

+Quote Post
SORROW
post 07.05.2007 - 08:14
Post #6

Guests

Hę , luster sporo spotykam na swojej sennej ścieżce . Często jest tak ,że własny pysk przypomina befsztyk , albo jest na inny sposób zdeformowany co właśnie powoduje (ale nie zawsze -niekiedy wydaje się to normalne ) pewne zdumienie .Ostatnio dużo jeżdżę w snach tramwajami w nocy . Kiedy w pewnym momencie spojrzałem na szybę ujrzałem siebie .Była to postać -prawdziwe JA - wewnętrzna istota z którą próbuję nawiązać kontakt. (Wnioskuję to po tym ,że istota posiadała pewne cechy mojego wyglądu i jakby uzewnętrznione cechy mojego charakteru - a poza tym aż taki "ładny" w realu nie jestem :)

+Quote Post
blazibboy
post 07.05.2007 - 16:23
Post #7

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Taki ładny jak na emblemacie?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park