|
|
![]() ![]() |
27.10.2006 - 09:17
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
Słyszałem, że w LD nie ma nigdy luster.... czemu własnie dzięki niemu wczoraj uświadomilem sobie ze jestem w LD ?
|
|
|
|
27.10.2006 - 11:22
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie słyszałem raczej o tym, że w LD nie ma luster. Ja niedawno miałem LD, w którym odzyskałem świadomość właśnie dzięki temu, że w lustrze zobaczyłem, że moja twarz jest jakby zdeformowana. Często miałem doczynienia z lustrami w snach. Kiedy podczas tych świadomych chodziłem po swoim domu lustra były zawsze na swoich miejscach (prawie zawsze :)).
|
|
|
|
27.10.2006 - 12:24
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Niezgadzam się ze stwierdzeniem, że w LD niema luster. Często się z nimi spotykam niemal że w każdym LD jakiego doświadczam. Na początku właśnie one niekiedy były przyczyną jak to pisze Karakan uzyskania świadomości. Informacja jaką wyczytałeś bądź usłyszałeś jest więc nieprawdziwa.
|
|
|
|
27.10.2006 - 13:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
ja moje pierwsze LD (narazie jedyne :/) miałem właśnie za sprawą lustra
|
|
|
|
28.10.2006 - 18:30
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006 Notatnik |
czyli... lustra dają radę...
|
|
|
|
| SORROW |
07.05.2007 - 08:14
|
|
Guests |
Hę , luster sporo spotykam na swojej sennej ścieżce . Często jest tak ,że własny pysk przypomina befsztyk , albo jest na inny sposób zdeformowany co właśnie powoduje (ale nie zawsze -niekiedy wydaje się to normalne ) pewne zdumienie .Ostatnio dużo jeżdżę w snach tramwajami w nocy . Kiedy w pewnym momencie spojrzałem na szybę ujrzałem siebie .Była to postać -prawdziwe JA - wewnętrzna istota z którą próbuję nawiązać kontakt. (Wnioskuję to po tym ,że istota posiadała pewne cechy mojego wyglądu i jakby uzewnętrznione cechy mojego charakteru - a poza tym aż taki "ładny" w realu nie jestem :)
|
|
|
|
07.05.2007 - 16:23
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Taki ładny jak na emblemacie?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |