|
|
![]() ![]() |
16.12.2016 - 16:18
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
16.12.2016 - 16:25
|
|
|
|
|
|
|
16.12.2016 - 19:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Po co ksiazki. Na fb tworza, czytaja innych, na forach siedza, tv ogladaja. Takie czasy nastaly :) Kupilam ostatnio czytnik Amazon kindle. Mam na nim w tej chwili ok. 800 ksiazek. Od 10 dni przeczytalam tylko dwie bo nie mam czasu :) W dzien ostro pracuje z przerwami na forum i telefony. Dopiero jak ide spac o 22:30 to czytam do 24:00 mniej wiecej. Ale moja osoba w statystykach nie jest ujeta, bo nikt nigdy nie przeprowadzal ze mna sondazu na zaden temat. Czy kogos z Was spotkal ten zaszczyt ? |
|
|
|
18.12.2016 - 00:15
|
|
|
Tak się tworzą stereotypy. Polacy to wybitnie mądry naród. Tak uważam.
|
|
|
|
18.12.2016 - 10:57
|
|
|
Tak się tworzą stereotypy. Polacy to wybitnie mądry naród. Tak uważam. Z pewnoscia jestesmy madrzejsi od Niemcow. Oni to dopiero chodza pod sznurek! Co powie makrela to jest swiete. Temat uchodzcow to tabu, juz to kiedys pisalam. Moze rozmawiaja o tym szeptem we wlasnym gronie, tak jak kiedys u nas ukradkiem sluchalo sie radia Wolna Europa :) |
|
|
|
18.12.2016 - 11:15
|
|
|
Astrilogos nagminnie stara sie ukazac uchodzcow tylko od strony negatywnej. To krotkowzrocznosc. Jak ktos nie widzi wojny w syrii to jest slepy.
|
|
|
|
18.12.2016 - 13:39
|
|
|
Astrilogos nagminnie stara sie ukazac uchodzcow tylko od strony negatywnej. To krotkowzrocznosc. Jak ktos nie widzi wojny w syrii to jest slepy. Robisz dokladnie to samo. Ukazujesz Polakow tylko z negatywnej strony. I co z tego ze widzimy wojne? I tak nie mamy mozliwosci jej zakonczyc. Bo samo gadanie nic nie da. |
|
|
|
18.12.2016 - 14:24
|
|
|
Mi chodzi o nastawienie do uchodźców. Traktowanie ich jak terrorystów, gwałcicieli...a tak nie jest. Obawy przed dziećmi z matkami są przesadzone a to przez propagandę rasistowską.
Ukazuję z negatywnej, ale twierdzę, że jesteśmy mądrym narodem i jest wielu normalnych ludzi jak w każdym narodzie, ale jest wielu fanatycznych wyznawców pisu, rydzyka itd. Jak ktoś pisze o muzułmanach gwałcicielach to ja uzmysławiam, że polacy też gwałcą, mordują...czyżby z polską było jak ze zmarłym? Tylko dobrze albo wcale? Mnie nawet atakuje się, że honorowo oddaję krew:) Czy to normalne?:) Owsiaka, że pomaga dzieciom...z patriotów robi się zdrajców a ze zdrajców bohaterów...pod rządami pisu wszystko na głowie stanęło. |
|
|
|
19.12.2016 - 11:02
|
|
|
Niedługo wróci Tusk i pogoni towarzyszy Tusk wróci to pozamiata ten burdel. (IMG:http://2.bp.blogspot.com/-Y_fph8C6iWo/UVIPb45qK9I/AAAAAAAAAwk/S3oV6li9LiM/s320/tusk.jpg) Wałęsę wymazać albo wręcz ukazać jako zdrajcę. Kocham mojego idola, bo jesteśmy duszami pokrewnymi:) Obaj jesteśmy przygłupami i bufonami:) |
|
|
|
19.12.2016 - 11:05
|
|
|
Uchodźcy po drodze zbierają grzyby i jagody i sprzedają do restauracji i stąd mają kasę. (IMG:http://img.sadistic.pl/pics/5a53e300de58.jpg) Michał Milewicz - Zielarz Gajowy
|
|
|
|
19.12.2016 - 11:06
|
|
|
|
|
|
|
19.12.2016 - 13:55
|
|
|
|
|
|
|
12.06.2017 - 11:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hahaha! Stosunki płciowe to nieliczne plusy bycia w materii. Moim zdaniem chodzi tu jedynie o orgazm, nie o sam stosunek. To tak, jakby uzyskać podgląd nieba na chwilkę. Zastanawiam się, czy ludzie rozmnażaliby się równie chętnie, gdyby wytrysk nasienia nie wiązał się z ekstatycznym doznaniem. I czy rzeczywiście niebo jest takie wspaniałe - skoro ludzie wcielają się ponownie, to znaczy, że jednak czegoś im tam brakuje... |
|
|
|
12.06.2017 - 12:05
|
|
|
I czy rzeczywiście niebo jest takie wspaniałe - skoro ludzie wcielają się ponownie, to znaczy, że jednak czegoś im tam brakuje... Mi brakowało pierdolenia na tym forum, to się znowu wCIELIŁem. (IMG:https://image.freepik.com/darmowe-zdjecie/bovino-pastwisko-rogi-krowa-haighlander_121-99565.jpg) Mój dyplom licencjacki :) Mój stary ciągle pierdoli...
ma super syna... |
|
|
|
12.06.2017 - 16:22
|
|
|
Moim zdaniem chodzi tu jedynie o orgazm, nie o sam stosunek. To tak, jakby uzyskać podgląd nieba na chwilkę. Zastanawiam się, czy ludzie rozmnażaliby się równie chętnie, gdyby wytrysk nasienia nie wiązał się z ekstatycznym doznaniem. I czy rzeczywiście niebo jest takie wspaniałe - skoro ludzie wcielają się ponownie, to znaczy, że jednak czegoś im tam brakuje... Porod wiaze sie z bolem a jednak kobiet to nie zniecheca. |
|
|
|
12.06.2017 - 16:28
|
|
|
Do buzi kobiety to facet chetnie odda sperme i czesto wbrew jej samej... Nie wszystkie kobiety mają szansę przeżyć cudowność macierzyństwa Partnerce zrobić kupę na klatę?:) Odlot:)
|
|
|
|
12.06.2017 - 16:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
12.06.2017 - 16:35
|
|
|
przybyliśmy tu z powodu iluzji oddzielenia, aby zbadać całą cudowność istnienia. Kurwa jaki ty jestes tepy:-) ...jedyne co rozumiesz to ruchanie chyba:-) w dupie mam dziecko, żonę a moim życiem jest to forum. Bez niego wszystko jest niczym.
|
|
|
|
12.06.2017 - 16:42
|
|
|
Skupiłeś się teraz wyłącznie na rodzącej. A co z cierpieniem tego, co się rodzi? Tu na Matce Ziemi...mleko pochodzi z biedronki
...ziemia to idealne miejsce do współczucia czyli pragnienia, aby ludzie uwolnili się od cierpienia. Warto się tu rodzić. |
|
|
|
12.06.2017 - 16:44
|
|
|
Skupiłeś się teraz wyłącznie na rodzącej. A co z cierpieniem tego, co się rodzi? Po chwili cierpienia jak lezy na brzuchu matki jest zrelaksowany i spokojny. Skupilas sie tylko na cierpieniu...jakby noworodek nie potrafil byc zrelaksowany. Relaksacji powinien nauczyc sie towarzysz kaczynski bo piana z ust mu na miesiecznicach leci zbyt czesto a to przeciez zalobne spotkania pograzonych w smutku? |
|
|
|
12.06.2017 - 16:48
|
|
|
Tym się charakteryzuje dojrzałe podejście bo nie jest sztuką spłodzić młokoska tylko później go wychować. Tatuś zjada kupę i pije siki lub jemy swoje kupy. Mama wystawia je na mróz, aby ostygły, aby był na nich lód. Ciepłe są najgorsze. Mama gotuje galaretkę w swojej pupie i cipce, a ja mam ją wyssać... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |