|
|
![]() ![]() |
05.12.2016 - 02:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Życie nie ma żadnego celu. Chyba,że sobie jakiś wymyślicie.(a propos kontaktowania się z WJ w poszukiwaniu celów)
|
|
|
|
05.12.2016 - 04:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
... Tym tematem zajmuje się od ponad 10 lat i przeczytałem całe masy postów, opisów, książek,relacji i blogów. Jednakowoż teraz z różnych powodów i względów chciałbym za pomocą OBE ... jakie są te powody i względy? co ciem tak nurtuje? tajemniczość twojam nie zna granic. ciekawe kiedy siem tego dowiemy zrobisz eksperyment, w którym dasz link na forum z niegotowym postem. żeby wszystko oczekiwało i zaglądało na forum, kiedy ten chloerny temat eksperymentu siem tam pojawi. a zielek będzie dowiadywał się z rana i wieczorem. żeby wiedzieć jaki jest wynik eksperymentu z tajemniczom stonką po oprysku. a jak już link się pojawi będziem bacznie obserwować poczynania, a nawet w nich uczestniczyć i na tym się skończy. ale zadowolony będziesz wyobrażał sobie w oobe ze masz kontakt z wyższymi istotami. mało tego uzyska szczęście wieczyste, bo przysłuży się dla innych istot, które chcą poznać treść eksperymentu. |
|
|
|
05.12.2016 - 09:17
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jakie są te powody i względy? co ciem tak nurtuje? tajemniczość twojam nie zna granic. ciekawe kiedy siem tego dowiemy zrobisz eksperyment, w którym dasz link na forum z niegotowym postem. żeby wszystko oczekiwało i zaglądało na forum, kiedy ten chloerny temat eksperymentu siem tam pojawi. a zielek będzie dowiadywał się z rana i wieczorem. żeby wiedzieć jaki jest wynik eksperymentu z tajemniczom stonką po oprysku. a jak już link się pojawi będziem bacznie obserwować poczynania, a nawet w nich uczestniczyć i na tym się skończy. ale zadowolony będziesz wyobrażał sobie w oobe ze masz kontakt z wyższymi istotami. mało tego uzyska szczęście wieczyste, bo przysłuży się dla innych istot, które chcą poznać treść eksperymentu. Fajnie piszesz a możesz teraz to samo napisać po polsku? |
|
|
|
06.12.2016 - 22:48
|
|
|
Z tego co widać poza wstępną deklaracją użytkownika @Nieświadoma nikt więcej nie jest chętny do experymentu i odkrywania ?
Sądziłem, szczerze przyznam na ciut większy odzew z Waszej strony, szkoda trochę. |
|
|
|
07.12.2016 - 23:31
|
|
|
A może to dlatego, że forum straciło "to coś" co miało kiedyś
|
|
|
|
08.12.2016 - 00:04
|
|
|
|
|
|
|
08.12.2016 - 07:13
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Po co to całe poruszenie? Według mnie Stam ma dobry pomysł, a to czy wystarczająco "dużo" wie jest istotne? Nie każdy jest Alfą i Omegą. Nie trzeba z tego powodu wyskakiwać z hejtem i obruszeniami. Jesteśmy tu po to, żeby dzielić się wiedzą i sobie pomagać. Myślę, że nie trzeba tego robić ze złością. Stam, świetny pomysł, miałam się do niego nie dołączać, ale chyba jednak to zrobię :) Jeżeli aktualne tp proszę dodaj mnie do tej skromnej listy. Pierwsze moje wyjście to pomoc opiekuna (prośba o wyciągnięcie) i przyszła we śnie postać (moja mamuśka) i wyrwała mnie swoją astralną ręką za klatę tak, że wylądowałem na klatce schodowej ze 100% świadomością. Widziałem siebie w swoim łóżku i odczuwałem bardzo silnie jak moje ciało fizyczne wibruje. To był eksperyment czy coś takiego jak opiekun istnieje i ku mojemu zdziwieniu eksperyment powiódł się, ale od tamtej pory nie próbowałem wychodzić w podobny sposób. Jeżeli Twój eksperyment dotyczy czegoś podobnego to jak wspomniałem na zasadzie kolejnego eksperymentu mogę dołączyć:) Dodam, że pomimo udanego eksperymentu sceptyczny jestem co do istnienia opiekunów i innych jaźni. Wyższych, niższych itp. Myślę, że po prostu sam siebie zaprogramowałem a wszystko sprowadza się do szczerej intencji, którą wtedy wyraziłem. |
|
|
|
08.12.2016 - 09:31
|
|
|
Dziękuję
|
|
|
|
08.12.2016 - 10:52
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Astrologos a dlaczego ludzie powinni buszować po astralu? ... niech lepiej wyjdzie do biedronki na zakupy niż do astrala. https://www.google.pl/maps/@51.0976053,17.0...1!1e1?hl=pl Njpiękniejszy stan na ziemi to astral? Ciekawe:) jak ktoś chce bujać się po astralu to niech buja a potem w realu będzie z garnkiem na głowie chodził:)
|
|
|
|
08.12.2016 - 13:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z tego co widać poza wstępną deklaracją użytkownika @Nieświadoma nikt więcej nie jest chętny do experymentu i odkrywania ? Sądziłem, szczerze przyznam na ciut większy odzew z Waszej strony, szkoda trochę. Widocznie nasze Wyższe Jaźnie nie zezwoliły na udział w experymencie. Wszelkie pretensje proszę kierować do nich. Spokojnie. Oddychaj głęboko. Wybacz ludziom, którzy nie są zainteresowani experymentem. No i przede wszystkim, myśl pozytywnie. |
|
|
|
08.12.2016 - 14:29
|
|
|
Dzięki za słowa otuchy, byłem już bliski załamaniu i dzięki twojej radzie przetrwalem choć ciężko było.
Raz jeszcze dzięki |
|
|
|
12.12.2016 - 11:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mój sposób na kontakt z podświadomością:
Należy wsłuchać się w swoje ciało i zaspokajać jego potrzeby, kiedy tylko się pojawią, tu i teraz, natychmiast. Dobrze jest też mówić innym ludziom wszystko, co się myśli, bez żadnych zahamowań, bez względu na konsekwencje. Kiedy się już wejdzie głęboko w podświadomość, będzie możliwe nawiązanie łączności z nadświadomością. Otwarcie się na jej przekaz jest utrudnione, kiedy rządzą nami rozmaite zachcianki ego. |
|
|
|
14.12.2016 - 22:02
|
|
|
Gdyby się jeszcze jacyś chętni obenauci znaleźli i chcieli pomóc w badaniach to bardzo bym się ucieszył.
http://www.kahunaism.com/forum3/viewforum.php?f=162 |
|
|
|
15.12.2016 - 23:47
|
|
|
|
|
|
|
18.12.2016 - 23:52
|
|
|
|
|
|
|
28.12.2016 - 14:49
|
|
|
Obenauci nadal potrzebni do experymentu.
http://www.kahunaism.com/forum3/viewforum.php?f=162 |
|
|
|
24.03.2017 - 23:05
|
|
|
Robię jeszcze jedno podejście z zapytaniem i prośbą do Was o pomoc w badaniu.
Plan jest taki. Zebrać grupę chętnych obenautow. Napisać kilka pytań do nadswiadomosci (MTJ ) Jakiś czas aby każdy z obenautow mógł je zadać. Nadsylamy swoje odpowiedzi do mnie na priv a kiedy będą już wszystkie odpowiedzi , opublikuje je. Wolałbym aby w czasie tych badań nikt nie publikował swoich odpowiedzi aby nie sugerować niczego innym . Również dobrze by było aby między sobą uczestnicy nie wymieniali się swoimi odpowiedziami czy podpowiedziami. Wszytko to oczywiście po to by w miarę możliwości wyniki były niezależne i w miarę rzetelne. Pzdr. Znajdą się chętni tym razem? badanie |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |