|
|
![]() ![]() |
30.10.2016 - 13:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
otwieram nowy temat w dziale "Eksperymenty" dla zainteresowanych.
Ostatnie wydarzenia na świecie budzą niepokój i wielu z nas chciałoby pomóc ale nie wiemy często jak. Wojny lokalne na wielu kontynentach prowadzą do śmierci niewinnych ludzi, szczególnie bezbronne są dzieci. Kraje starają się ratować te istnienia, ale mimo to dzieci giną i my niewiele możemy zrobić. Ale coś jednak możemy. Myślę, że wielu aktywnych forumowiczów zechce pomóc w odzyskiwaniu dzieci, które zginęły nagle w toczących się wojnach, czy to w Syrii, Iraku czy wielu krajach afrykańskich. Nie jest to nic nowego, nasi klasycy astralni już tego dokonywali, ja sam też odzyskiwałem dusze w Afryce, co szczegółowo opisałem w swoim notatniku. Ostatnio mam mało czasu na to ze względu na swoje zajęcia, ale mimo to próbuję go znależć aby pomóc duszom chociaż w ten sposób. Propozycja mojego eksperymentu jest następująca: przez cały listopad, w każdą niedzielę między 17tą a 19tą postaram się być w astralu, kto ma chęć dołączyć to zapraszam, będziemy się spotykać pod kryształem Bruce'a i stamtąd udamy się na front wojenny (ustalimy dokąd) aby poszukiwać zagubione dusze dzieci i przeprowadzić je przez tunel do poczekalni (fokus 27), gdzie czekają ich bliscy lub opiekunowie. Nie jest wykluczone, że opiekunowie pojawią się już wcześniej i pomogą nam w odzyskiwaniu, wszystko zależy do naszej aktywności w astralu. Przyznam, że przydałby się ktoś, kto ma już doświadczenie w odzyskiwaniu, kto może był w realu w rejonach kryzysowych, to by bardzo pomogło. Wiem też, że im więcej osób się do tego eksperymentu zgłosi, tym większe szanse na powodzenie. Odzyskiwanie dusz nie jest łatwe, również z tego względu, że osoby zmarłe mogą znależć się w fokusie 23 w tzw systemie przekonań i trudno będzie je z tego systemu wyrwać (inny światopogląd, religia, obyczaje itd.). Dlatego osobom niedoświadczonym proponuję najpierw lekturę Monroe, McKnight, Moena. Jeżeli zbierze się grupa kilku osób to niezależnie od tego czy ja będę czy nie, może próbować odzyskiwać. Potem oczywiście będziemy nasze doświadczenia opisywać w tym temacie. Najważniejsze jest dostrojenie, aby się znależć, dlatego dobrze byłoby, żeby każdy, kto chce dołączyć do eksperymentu, najpierw to potwierdził na forum, żebym wiedział kogo mam w astralu oczekiwać. Wyjątkowo zaczniemy we wtorek 01 listopada, to Święto Zmarłych, potem kolejne niedziele: 6, 13, 20 i 27.11. A tutaj przydatny link: http://www.polana.fora.pl/faq-i-slownik,7/...-moen,1378.html |
|
|
|
30.10.2016 - 17:29
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
proponuję najpierw odzyskać swoją duszę xd
|
|
|
|
30.10.2016 - 20:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
no to odzyskuj, bo chyba pojecia nie masz o czym pisze...
|
|
|
|
31.10.2016 - 01:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
otwieram nowy temat w dziale "Eksperymenty" dla zainteresowanych. Ostatnie wydarzenia na świecie budzą niepokój i wielu z nas chciałoby pomóc ale nie wiemy często jak. Wojny lokalne na wielu kontynentach prowadzą do śmierci niewinnych ludzi, szczególnie bezbronne są dzieci. Kraje starają się ratować te istnienia, ale mimo to dzieci giną i my niewiele możemy zrobić. Ale coś jednak możemy. Myślę, że wielu aktywnych forumowiczów zechce pomóc w odzyskiwaniu dzieci, które zginęły nagle w toczących się wojnach, czy to w Syrii, Iraku czy wielu krajach afrykańskich. Nie jest to nic nowego, nasi klasycy astralni już tego dokonywali, ja sam też odzyskiwałem dusze w Afryce, co szczegółowo opisałem w swoim notatniku. Ostatnio mam mało czasu na to ze względu na swoje zajęcia, ale mimo to próbuję go znależć aby pomóc duszom chociaż w ten sposób. Propozycja mojego eksperymentu jest następująca: przez cały listopad, w każdą niedzielę między 17tą a 19tą postaram się być w astralu, kto ma chęć dołączyć to zapraszam, będziemy się spotykać pod kryształem Bruce'a i stamtąd udamy się na front wojenny (ustalimy dokąd) aby poszukiwać zagubione dusze dzieci i przeprowadzić je przez tunel do poczekalni (fokus 27), gdzie czekają ich bliscy lub opiekunowie. Nie jest wykluczone, że opiekunowie pojawią się już wcześniej i pomogą nam w odzyskiwaniu, wszystko zależy do naszej aktywności w astralu. Przyznam, że przydałby się ktoś, kto ma już doświadczenie w odzyskiwaniu, kto może był w realu w rejonach kryzysowych, to by bardzo pomogło. Wiem też, że im więcej osób się do tego eksperymentu zgłosi, tym większe szanse na powodzenie. Odzyskiwanie dusz nie jest łatwe, również z tego względu, że osoby zmarłe mogą znależć się w fokusie 23 w tzw systemie przekonań i trudno będzie je z tego systemu wyrwać (inny światopogląd, religia, obyczaje itd.). Dlatego osobom niedoświadczonym proponuję najpierw lekturę Monroe, McKnight, Moena. Jeżeli zbierze się grupa kilku osób to niezależnie od tego czy ja będę czy nie, może próbować odzyskiwać. Potem oczywiście będziemy nasze doświadczenia opisywać w tym temacie. Najważniejsze jest dostrojenie, aby się znależć, dlatego dobrze byłoby, żeby każdy, kto chce dołączyć do eksperymentu, najpierw to potwierdził na forum, żebym wiedział kogo mam w astralu oczekiwać. Wyjątkowo zaczniemy we wtorek 01 listopada, to Święto Zmarłych, potem kolejne niedziele: 6, 13, 20 i 27.11. A tutaj przydatny link: http://www.polana.fora.pl/faq-i-slownik,7/...-moen,1378.html Szkoda,ze moje świadome OOBE z reguły zaczyna się i kończy się w moim pokoju ;p |
|
|
|
31.10.2016 - 09:51
|
|
|
CYTAT Szkoda,ze moje świadome OOBE z reguły zaczyna się i kończy się w moim pokoju ;p Moje również, więc pomimo szczerych chęci, nie dołączę do Ciebie pływaku... Ale życzę powodzenia z całego serca. |
|
|
|
31.10.2016 - 21:56
|
|
|
czy nie ma juz na tym forum prawdziwych obemaniakow?
|
|
|
|
01.11.2016 - 19:22
|
|
|
raczej mało, więcej jest osób mających problemy psychiczne :D:D
Syria ? wyłącz tv lepiej... |
|
|
|
01.11.2016 - 22:44
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Odzyskiwanie dusz nie jest łatwe,
Mnie zastanawia czy w ogóle potrzebne? Ponoć każdy ma opiekuna czy nawet opiekunów. Skoro opiekunowie nie ingerują to dlaczego jacyś "obcy" chcą ratować? |
|
|
|
01.11.2016 - 23:26
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Odzyskiwanie dusz nie jest łatwe, Mnie zastanawia czy w ogóle potrzebne? Ponoć każdy ma opiekuna czy nawet opiekunów. Skoro opiekunowie nie ingerują to dlaczego jacyś "obcy" chcą ratować? Akurat to może być bardziej skomplikowane bo to "przebieg energii we wszechświecie". Jakieś prawa tym żądzą - do końca nie wiemy, chociaż różne nauki duchowe to różne opisują, starając się obrać w ramy. A to co zostaje na tej planecie bo nieboszczykach, to nie są docelowi oni, tylko ich pogubione części. Ale to chyba oczywistości. A dlaczego ktoś gubi część siebie z punktu widzenia ABSOLUTU, nie wiemy. To jest ta WIeczna Gra, Kosmiczny HUmor. I wydaje mi się że z perspektywy istot w 3D, nie jesteśmy w stanie pojąć tego. Tak samo jak ryba w rowie mariańskim nie pojmie tego czym jest zieleń trawy. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |