|
|
![]() ![]() |
30.12.2016 - 13:06
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ktoś pisze się na organizację zlotu majówkowego w tym roku?
Im wcześniej się zacznie, tym łatwiej to zorganizować i z większym spokojem, a także większa szansa, że dojdzie do skutku. Także polecam już o tym myśleć... Stawiam na miejsce, gdzie to się zaczęło, czyli na Muchów: (IMG:http://i65.tinypic.com/k3stpk.jpg) (IMG:http://i64.tinypic.com/zyik29.jpg) (IMG:http://i66.tinypic.com/264kvfb.jpg) |
|
|
|
31.12.2016 - 02:04
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ktoś pisze się na organizację zlotu majówkowego w tym roku? Im wcześniej się zacznie, tym łatwiej to zorganizować i z większym spokojem, a także większa szansa, że dojdzie do skutku. Także polecam już o tym myśleć... Stawiam na miejsce, gdzie to się zaczęło, czyli na Muchów: (IMG:http://i64.tinypic.com/2iaspsn.png) Pożeracz ja niestety nie. Inne plany, inne zainteresowania, inne zajęcia. Ale skoro zależy Ci na zlocie to może sam podejmiesz się organizacji? |
|
|
|
31.12.2016 - 12:34
|
|
Skoro inne zainteresowania, to co robisz na tym forum?
Próbowałem już organizować rok temu, ale niestety było za mało chętnych plus jeszcze parę spraw. Jeśli zobaczę, że ludzie się ogarniają w porę, to wtedy, i tylko wtedy, coś z tym może zrobię... |
|
|
|
31.12.2016 - 13:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
może jest szansa bo moja przylatuje na chrzciny 1go maja, czyli o ile bym leciał byłbym wolny od 2go
|
|
|
|
31.12.2016 - 18:24
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Skoro inne zainteresowania, to co robisz na tym forum? Próbowałem już organizować rok temu, ale niestety było za mało chętnych plus jeszcze parę spraw. Jeśli zobaczę, że ludzie się ogarniają w porę, to wtedy, i tylko wtedy, coś z tym może zrobię... Pisząc inne zainteresowania myślałam o braku chęci do organizowania i brania udziału w zlocie. |
|
|
|
01.01.2017 - 15:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
01.01.2017 - 19:17
|
|
|
Ej byłem 3 lata temu z tb na zlocie, pewnie gadałem jakieś głupoty, ale żadnego uświadamiania sobie nie przypominam, poza tym tamta faza chyba już za mną xd Co roku piszę, że może bd, a kończy się to jakimś niespodziewanym zwrotem akcji. Ale nadam mam troszeczkę nadziei że w tym roku się uda xd No pod warunkiem że pojawi się ktoś z poprzedniej ekipy remontowej. Pozdr dreamer
|
|
|
|
04.01.2017 - 10:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Pożeracz ja niestety nie. Inne plany, inne zainteresowania, inne zajęcia. Ale skoro zależy Ci na zlocie to może sam podejmiesz się organizacji? Jezu! Pewnie ,że jadę . Tam są duchy i energia i żywioły. Jadę na 100%.Nieważne ile kosztuje. Mogę spać w aucie a w ogóle po co spać ??? Kochani dawajcie aby było nas przynajmniej 11!!!! |
|
|
|
04.01.2017 - 10:14
|
|
|
jadę ,nawet sama pożeraczu daj mi namiary tel do właścicielki, zadzwonię i popytam, bo tam może być zczysczone miejsce. Już od dawna nie udaje się zrobić tam zlotu. A jest czakram i super pałacyk energetyka zaje chcę pragnę i jestem już tam.
|
|
|
|
04.01.2017 - 10:14
|
|
|
A i dziękuję za powiadomienie o zamyśle!!!!
Pokłon. |
|
|
|
05.01.2017 - 23:41
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
06.01.2017 - 13:59
|
|
|
ja bym się może i pisał, ale zależy w jakim terminie i kto pojedzie. Pomóc w organizacji nie mogę, bo siedzę za granicą i mam mało czasu.
|
|
|
|
06.01.2017 - 14:14
|
|
|
Jadeee! :) Gdziekolwiek to będzie, ktokolwiek będzie i ilekolwiek będzie kosztowało! :)
|
|
|
|
06.01.2017 - 14:20
|
|
Mnie może udałoby się taniej załatwić koszulki z nadrukami if you want :)
Tylko jaki chcecie nadruk? |
|
|
|
06.01.2017 - 14:39
|
|
|
Keep calm and get out of your body? :D
|
|
|
|
06.01.2017 - 15:07
|
|
|
|
|
|
06.01.2017 - 16:28
|
|
|
Tak MA być! :) (y)
|
|
|
|
06.01.2017 - 16:56
|
|
|
A ten zjazd to w Polsce ma byc ?
|
|
|
|
06.01.2017 - 17:00
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Czyżby zapraszasz na zjazd integracyjny?:)
|
|
|
|
06.01.2017 - 18:14
|
|
|
|
|
|
|
06.01.2017 - 20:36
|
|
|
Tulsi, a co Ty taki światowy? To polskie forum, więc oczywiste że zlot powinien odbyć się w Polsce. Chyba nie sądzisz że dla jakichś tam obcokrajowców, którzy nawet się tu nie udzielają, będziemy wszyscy zapierdalać 1200 km za granicę. No proszę Cię.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |