|
|
![]() ![]() |
02.02.2017 - 20:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam ! Zastanawia mnie jeden typ moich doświadczeń mianowicie podróż podczas świadomego przejścia, czy snu co jest teorią narzuconą jakby programująca nas tylko i wyłącznie do uzyskania takiego stanu. A chodzi mi o podróż jakby w czasie do innych mnie, jakby wielowymiarowości mej osoby poprzez naruszenie kogoś jakby podczas wehikułu czasu. Wiem że może to zabrzmieć dziwnie wręcz schizofreniczne doświadczenie się kłania, nie będąc ciałem fizycznym jesteśmy nieśmiertelni, czy aby na pewno system jest prawdziwy a właściwie czy ktoś kto ma bardziej rozwiniętą technologie nei kontroluje wszystkiego poprzez religie czy teorie, chociażby szkolne wpajanie drogi fałszywej tak jak to robią media, radio, prasa. Wszystko służy do podporządkowania, a testujacy bawiący sie w Boga tego który jest zbiorem wszelkiego bytu we wrzechswiecie, wraz z równoważącym go złem które zasilamy.Całość jakby z filmu science fiction. Ale czy aby na pewno ? To jakby powrót kogoś kto wskazał jak mamy życ, a mógł być taka osobą Jezus cofnął się w czasie bardziej rozwinięty by zmienić postępowania przodków dążących do samozagłady. To tylko przykład tego jak mogła zostać wykorzystana bardziej rozwinięta istota...Czasami mam wrażenie że podczas snów ktos mi się wkrada i zmienia scenerie bym po pobudce czuł niesmak i zdenerwowanie na osoby które brały udział w tym śnie, jakby zapis zastraszanai i negatywnych emocji. Mam tylko pytanie czy wy przypadkiem tak nie macie ?
|
|
|
|
02.02.2017 - 21:05
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam ! Zastanawia mnie jeden typ moich doświadczeń mianowicie podróż podczas świadomego przejścia, czy snu co jest teorią narzuconą jakby programująca nas tylko i wyłącznie do uzyskania takiego stanu. A chodzi mi o podróż jakby w czasie do innych mnie, jakby wielowymiarowości mej osoby poprzez naruszenie kogoś jakby podczas wehikułu czasu. Wiem że może to zabrzmieć dziwnie wręcz schizofreniczne doświadczenie się kłania, nie będąc ciałem fizycznym jesteśmy nieśmiertelni, czy aby na pewno system jest prawdziwy a właściwie czy ktoś kto ma bardziej rozwiniętą technologie nei kontroluje wszystkiego poprzez religie czy teorie, chociażby szkolne wpajanie drogi fałszywej tak jak to robią media, radio, prasa. Wszystko służy do podporządkowania, a testujacy bawiący sie w Boga tego który jest zbiorem wszelkiego bytu we wrzechswiecie, wraz z równoważącym go złem które zasilamy.Całość jakby z filmu science fiction. Ale czy aby na pewno ? To jakby powrót kogoś kto wskazał jak mamy życ, a mógł być taka osobą Jezus cofnął się w czasie bardziej rozwinięty by zmienić postępowania przodków dążących do samozagłady. To tylko przykład tego jak mogła zostać wykorzystana bardziej rozwinięta istota...Czasami mam wrażenie że podczas snów ktos mi się wkrada i zmienia scenerie bym po pobudce czuł niesmak i zdenerwowanie na osoby które brały udział w tym śnie, jakby zapis zastraszanai i negatywnych emocji. Mam tylko pytanie czy wy przypadkiem tak nie macie ? O ile dobrze Cię zrozumiałam to... dużo osób ma tak jak Ty, przynajmniej tak słyszałam. Sen to stan specyficzny, archonci lubią się nam w niego wtłaczać. Coś zmieniać. Tak żebyśmy nie odczytali prawdziwego sensu przekazu. Cały ten świat ustawiony jest pod kontrolę, manipulację. A czy ten świat jest prawdziwy? Matrix. Dla niektórych to tylko teoria, dla innych prawda |
|
|
|
02.02.2017 - 21:13
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O ile dobrze Cię zrozumiałam to... dużo osób ma tak jak Ty, przynajmniej tak słyszałam. Sen to stan specyficzny, archonci lubią się nam w niego wtłaczać. Coś zmieniać. Tak żebyśmy nie odczytali prawdziwego sensu przekazu. Cały ten świat ustawiony jest pod kontrolę, manipulację. A czy ten świat jest prawdziwy? Matrix. Dla niektórych to tylko teoria, dla innych prawda Dzięki , koniecznie musze poczytać o Archonitach... |
|
|
|
02.02.2017 - 21:16
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dzięki , koniecznie musze poczytać o Archonitach... W takim razie polecam Ci książki Davida Icke. W zasadzie to jedną "Iluzja percepcji". Innych jego książek nie znam, ale ta pozwoliła mi zrozumieć naturę świata. Tylko taka mała rada: nie wkręcaj się w to tak. Bądź obserwatorem. Po prostu. Bo energia podąża za uwagą |
|
|
|
03.02.2017 - 11:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Poruszyłeś bardzo ważną kwestię, którą próbuje rozwiązać od dobrych kilku lat.
Nie próbuje wyciągać wniosków, narazie tylko obserwuje i tak: ludzie są bardzo ale to bardzo manipulowani od małego dziecka, dzieci chłoną wszystko jak gąbka (potwierdzone naukowo) że do 5 roku życia to co widzą w swoim otoczeniu tworzy ich - stąd przysłowia nie daleko pada jabłko od jabłoni itp i tu jest 1 problem gnębienia, nękania dzieci w szkołach - narzucania wielu rzeczy i karcenie za dopytywanie, musisz powtarzać to co nauczyciel ci powiedział wówczas dostaniesz '5', 60 % moich nauczycieli to chorzy psychicznie :D 2 kwestia życie dorosłe - tworzenie świata abyś dbał o rzeczy materialne i: - albo boisz się żeby starczyło do '10' -albo masz problem gdzie pojechać na wakacje i jakie auto kupić (może audi może bmw) i obserwuje 2 typy znajomych w moim otoczeniu - oczywiście w PL więcej jest tych pierwszych - bo tak są zaprogramowani Polacy - na narzekanie, marudzenie, obwinianie rząd, polityków, za wszelkie zło. Tak i w tym świecie jest tak że jest bardzo dużo 'zagłuszaczy' czyli takich programów które odciągają Cię od prawdy, czyli nie zadajesz sobie pytania po co żyjesz bo masz zakłócenia mózgu odnośnie polityków, wyborów, sportu itd.. Ostatnie wybory Trump i Clinton - istny cyrk stworzony dla lemingów, ludzie mają wrażenie że mogą coś wybrać a to są aktorzy którzy grają spektakl :D Co do Dawida I. .... hmmm nie czytałem, ale mam wrażenie że to naciągacz, tak 10 % ludzi ma wrażenie że coś jest nie tak i pojawia się taki Dawid i mówi że ludźmi rządzą gady. hmm teoria równa że rządzą masoni czyli ludzie, teorie takie same jak teoria wielkiego wybuchu, kosmosu itp. czyli teoria która jest do zrozumienia, ktoś szuka odpowiedzi co się dzieje na świecie i odnajduje że światem rządzą masoni i przestaje szukać kolejny bardziej rozwinięty 'przeszkadzacz' A jeśli porównamy życie, ziemię do programu komputerowego tak w skrócie? czyli coś co trudno sobie wyobrazić i tak politycy, sportowcy mają za zadanie odwracać uwagę 'lemingów' i pytanie kto jest człowiekiem kto programem. i po co jesteśmy ? czyżby Monroe miał racje że dla 'kogoś' coś produkujemy przez emocje ? |
|
|
|
03.02.2017 - 23:50
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
i pytanie kto jest człowiekiem kto programem.
Pytasz jak leming:) |
|
|
|
05.02.2017 - 01:34
|
|
|
i pytanie kto jest człowiekiem kto programem. Pytasz jak leming:) o 6-8 rano wstajesz - musisz zjeść śniadanie i kolejne posiłki w ciągu dnia, tak jesteś zaprogramowany masz potrzeby fizjologiczne masz wgrany program do potrzeb seksualnych wieczorem masz program konieczny do położenia się do łóżka i restartu :) co poniektórzy mają zdolność w pewnym stopniu do zaglądnięcia w tryb programisty czyli oobe :D spoko program do nie zadawania pytań też masz wgrany :D małżeństwo, dzieci, tv, radio, internet, reklama itp wszystko zakrzywia nam pojmowanie sensu.. |
|
|
|
05.02.2017 - 07:53
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
wszystko zakrzywia nam pojmowanie sensu..
Tak podpowiada Ci Twój program...wg mojego programu wszystko czego doświadczam pomaga pojąć ten sens. |
|
|
|
05.02.2017 - 13:33
|
|
|
|
|
|
|
05.02.2017 - 13:39
|
|
|
Co do ras obserwuje ludzi i cos w tym jest, jakby podobieństwo czaszki oprawy oczu wyglądu. Jakby dusze uwięzione w ciałach na ziemi...
|
|
|
|
05.02.2017 - 20:01
|
|
|
wszystko zakrzywia nam pojmowanie sensu.. Tak podpowiada Ci Twój program...wg mojego programu wszystko czego doświadczam pomaga pojąć ten sens. tak tylko Ci się wydaje :D tak jak pisałem wstajesz, jesz śniadanie, jakiś sex, robisz to co miliardy ludzi i mówisz "doświadczam" powtarzam wszystko po milion razy i mówisz "jestem wyjątkowy" :D masz wgrany program do nie zadawani pytań, tak samo jak ludzie mają program do strachu przed samobójstwem ... :D |
|
|
|
05.02.2017 - 20:32
|
|
|
tak tylko Ci się wydaje :D tak jak pisałem wstajesz, jesz śniadanie, jakiś sex, robisz to co miliardy ludzi i mówisz "doświadczam" powtarzam wszystko po milion razy i mówisz "jestem wyjątkowy" :D masz wgrany program do nie zadawani pytań, tak samo jak ludzie mają program do strachu przed samobójstwem ... :D I co z tego? to nie ja jestem wstającym to nie ja jestem jedzącym to nie ja jestem sex uprawiającym JAM JEST wieczna, bezforemna świadomość - świadek tego wszystkiego. |
|
|
|
05.02.2017 - 22:12
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ee Foks, kto ci podskoczy, przecież ty kozak jesteś :)
Co może zrobić buk, bukowi :) Nic. Jak kiedyś ktoś złapie głupawkę strachu, czegokolwiek. To może sobie zdać pytanie. Co ja mam do stracenia? Czym jestem ja? Gdzie zmierzam? Co ja mam do stracenia? Chodź pogadamy? I co kto zrobi, jak bulterier podbiegnie a ty mu wyciągniesz ręcę do piątaka to zgłupieje :) Jesli coś z tobą rezonuje, musi mieć interes w jakiejś części ciebie. Dialog zawsze spoko. I zawsze wyjdzie i tak że to dialog twój z tobą. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |