|
|
![]() ![]() |
18.02.2017 - 11:08
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
18.02.2017 - 14:26
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Kolejny internetowy hochsztapler. Równie dobrze możesz spróbować skasować swoje ciało fizyczne, zapewniam,że iluzja świata fizycznego nagle zniknie. |
|
|
|
18.02.2017 - 15:36
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Żeby skasować czakramy, trzeba najpierw uwierzyć w ich istnienie.
|
|
|
|
19.02.2017 - 01:59
|
|
|
Żeby skasować czakramy, trzeba najpierw uwierzyć w ich istnienie. Ja odkryłem fakt istnienia czakramów na przejściu dla pieszych, gdy mignął mi przed nosem samochód. Zamiast, instynktownego, zwierzęcego odruchu ciała fizycznego, poczułem jak zwinęła mi się czakra svadisthana. Taka ciekawostka. |
|
|
|
19.02.2017 - 02:01
|
|
|
|
|
|
|
19.02.2017 - 16:05
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
myślicie że warto kasować czakramy? i czy da sie to zrobic w przedstawiony w filmiku sposób?
|
|
|
|
19.02.2017 - 17:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Żeby skasować czakramy, trzeba najpierw uwierzyć w ich istnienie. Kiedys eksperyment wymyśliłem z czakrami aby za pomocą nich osiągnąć obe. Tak sie zawiozłem że ładowałem czakry kilka razy dziennie aby w końcu miec obe. Niestety zaczałem widywać jakieś cienie w pokoju oraz leki przed czymś. Nie kojarzyłem tego z czakrami. Fakt że chciałem udoskonalić technikę to naczytałem się że przeładowania tez mogą zaszkodzić, co zdusiło mi zapał do dalszych zabaw z nimi. Naszczescie udało mi się obe przed złymi wieściami osiągnąć xd |
|
|
|
19.02.2017 - 17:27
|
|
|
myślicie że warto kasować czakramy? i czy da sie to zrobic w przedstawiony w filmiku sposób? Ja jakbym miał cos robic z czakrami to tylko ładować je energia co z resztą robie co jakiś czas. Kasowanie to moze tylko osuszyć mikro żeki po których jest rozprowadzana energia co moze sie zamanifestowac pożniej w rózny sposób w ciele fizycznym np; chorobą. |
|
|
|
19.02.2017 - 19:24
|
|
|
czytałam, że pani Conchita usunęła czakramy. To było parę lat temu. Od tamtej pory żyje na "energii z duchowego serca". Nie wiem, jak funkcjonuje obecnie, ale wtedy była raczej zadowolona. Uważam ją za eksperta od tych spraw.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |