Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 9465
popko to największy oszust, sekciarz, naciągacz, bajkopisarz itp itd......
typ żyje z wciskania ludziom bajek aż dorobił się dotykowego telewizora :D
śmieszne jest jak opowiadał że tylko ON (!) potrafi człowiekowi pomóc, a w czym ? w czym chcesz dostać się do nieba mieć życie wieczne itd.
obejrzałem kilka filmików z otwartą buzią jak ten koleś pierdo..... głupoty. i ma swoich wyznawców ludzie wierzą w to co on mówi, choć są to śmieci (ostanio porównywał przez godzinę jakieś osoby !!!) wymyślał jakieś cyferki a najlepiej jak macha wahadełkiem aż mu ręka chodzi i mniej niż sekundę.
jak widziałem ile wyznawców ma kesze ! od 2011 mówi że da silnik na darmową energię, latający samochów, maszynę do produkcji złota i ludzie w to wierzą od 2011 to mamy naprawdę debilne mało myślące społeczeństwo :D co się dziwić tv wyprało im mózgi :D
Dusza Towarzystwa
a wystarczy poczytać kilka opinii o tym 'typku' jak ludzie opowiadają jak wyglądają kursy, jak w niedziele przychodzi na kacu i coś mamrocze.... fakt złoto nie człowiek, oświecony po wuju, chleje wódę i piwska przez oświecenie :D:D:D:D
fajnie ten Popek opowiada, Znam jednego goscia w Niemczech,gawedzi godzinami . Wytrzymuje sluchanie jego opowiesci do 15 minut na youtube. Goscio sie zabezpieczyl przed takimi jak ja i mowi , ze ci co go nie chca sluchac do konca sa go niegodni. Popek jakos jest weselszy, bo juz 30minut slucham, choc z przerwami
odsluchalem wiecej filmow Popka i potwierdzaja sie spostrzezenia mojego kolegi, polscy wahadelkowcy poknali caly swiat- lataja palcem po drukowanych obrazkach, mowiac a teraz jestem u Boga , przesuna palucha w lewo a teraz u ducha swietego. Hm
Dusza Towarzystwa
kesze pierdoli głupoty w sumie od 2008 że ma silnik do darmowej energi, latający samochód, cuda niestworzone, wszystko za darmo i zaraz wszystko ujawni, dodam od 2008 roku !!!! a jak ktoś zada proste pytanie: 'okej to gdzie ten latający samochód' to kesze wylatuje żę jest agentem wywiadu, że nie wierzysz itp itd i też gada godzinami ! o niczym !!
tak samo gadają np. monitor polski z podleckim i taratajcio: co oni nie mają a jak ktoś zada pytanie to mówią że jest agentem rządowym itp.
tak samo działa aleksander deyev,
ma to podłoże czysto sekciarskie :D
jak ktoś nie ma rozumu i nie potrafi wyciągnąć wniosków z tego co słucha to ogląda takich typków :D
haereticus
Nr użytkownika: 9314
hehe Popko ezoteryk poszedł na wojnę z polską ezoteryką :) szczerze mówiąc lubię Popka aczkolwiek nie obchodzą mnie jego filmiki zbyt, ale widziałem z 10-15 - fajnie gada, nie owija w bawełnę.
astralne miasto orin które tak mantruje, nie wiem czym to jest. gada fajnie. napewno jest lepszą opcją od wielu innych systemów przekonań. allle kogo to obchodzi. każdy i tak wyciagnie swoje wnioski. wahadła jeśli komuś potrzebne to jego sprawa, jak chce sprawdzać milion paranoicznych rzeczy. szczerze mówiąc nie wiem kim jest popko, ale uważam go za sympatycznego gościa i tyle.
Wole ludzi typu WIm (dżast brif, madafaker) od tej paplaniny.
monitor polski to przecpane umysły- co autor tego kanału tworzy w swoim umyśle to nieraz zabawne.
niezaleznatelewizja jeszcze ok - chociaz coraz mniej ciekawych rzeczy i sporo bredni tez.
porozmawiajmy.tv zdarzaja się fajne rozmowy, chociaz tez wiele komicznych
tagentv chyba najlepsza - fajnie sie ich słucha w ramach ciekawostek czasem.
Dusza Towarzystwa
popko to ćpun, pod sklepem jest taki sam typ jak popko, zastanawiam się czy nie wysłać go do fryzjera, ubrać i zacząć nagrywać to co mówi... mówi dużo: wszystko i o niczym, kasa by się zgadzała, bo ludzie to lemingi co lubią słuchać "kogoś" i mieć 'autorytet' a jeszcze jak by mieli zapłacić kilka stów za wykład, uuuuuuu to już wogóle :D
internet jest przesiąknięty zgnielizną.
Polacy wydają kilka miliardów rocznie na ezoterykę ! wróżby, kursy itp... złoty biznes :D
Dusza Towarzystwa
o proszę i sam oszust popko tutaj jest ... na forum jest cisza, ale ilekroć ktoś napisze coś na gnidę popko to zaraz są setki tematów, aby temat przepadł z głównej strony.
Popko to największy bajkopisarz, gnida, alkoholik....
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 9696
Ja tam nie muszę się zgadzać z tym co mowi Popko, ale lubie go słuchać bo gościu przekazuje konkrety, przekazuje jakąś tam wiedzę, typ nie mowi pierdoł typu "moje serduszko łączy się z twoim i teraz w medytacji zaczniemy zmieniać świat" - i to jest włąśnie ta ezoteryczna pierdolnia, sama demagogia, zero konkretow...
Dusza Towarzystwa
CYTAT(Shagy @ 28.04.2017 - 09:52)
popko to największy oszust, sekciarz, naciągacz, bajkopisarz itp itd......
typ żyje z wciskania ludziom bajek aż dorobił się dotykowego telewizora :D
śmieszne jest jak opowiadał że tylko ON (!) potrafi człowiekowi pomóc, a w czym ? w czym chcesz dostać się do nieba mieć życie wieczne itd.
obejrzałem kilka filmików z otwartą buzią jak ten koleś pierdo..... głupoty. i ma swoich wyznawców ludzie wierzą w to co on mówi, choć są to śmieci (ostanio porównywał przez godzinę jakieś osoby !!!) wymyślał jakieś cyferki a najlepiej jak macha wahadełkiem aż mu ręka chodzi i mniej niż sekundę.
jak widziałem ile wyznawców ma kesze ! od 2011 mówi że da silnik na darmową energię, latający samochów, maszynę do produkcji złota i ludzie w to wierzą od 2011 to mamy naprawdę debilne mało myślące społeczeństwo :D co się dziwić tv wyprało im mózgi :D
Fajnie Shagy, a mogę się pobawić w adwokata diabła?
To co wypisujesz nie jest żadnym argumentem... możesz lubić Popko, możesz go nie lubić, ale jak to się ma do "prawdy"? Ja tam wole gościa który mówi o konkretach po alko, a nie jakiegoś pseudo guru który sieje demagogie i opowiada o serduszkach i miłości
Btw Shagy, a kto wg cb nie jest naciągaczem? co? znasz kogoś takiego? polecisz kogoś? Hmmm...
Dusza Towarzystwa
CYTAT(Zbyszek @ 01.05.2017 - 19:33)
odsluchalem wiecej filmow Popka i potwierdzaja sie spostrzezenia mojego kolegi, polscy wahadelkowcy poknali caly swiat- lataja palcem po drukowanych obrazkach, mowiac a teraz jestem u Boga , przesuna palucha w lewo a teraz u ducha swietego. Hm
Wiem o co ci chodzi, pierwsze wrażenie, też kiedyś nie lubiłem Popko i to bardzo bardzo bardzo, on po prostu ma taki charakter :P Do dzisiaj krzywo patrze na wahadełkowanie, co nie zmienia faktu że Popkowe skale do wachadełek są za free, tak samo jak warsztaty (YT), i to mi się podoba.
Nie wiem czy Polscy wahadelkowcy poknali caly swiat, ale wiem że Popko pokonał polskich wahadełkowcow :P
Dusza Towarzystwa
Nie wiem kim jesteś, ale obejrzałem kilka filmów i koleś gada o niczym kurwa o niczym !! porównuje anne przybylską do papieża jakiegoś aktora do modelki magdy gessler itp...
lanie wody dla zjebów i mało rozgarniętych ludzi, bo jak nazwać kogoś kto słucha kolesia który mówi: :"tylko ja potrafię wynieść twoją duszę do nieba" itp miasto orin srorin.
Tak a później wykłady po 1000 zł na 300 osób, do tego 'konstultacje' i koleś ma 50k miesięsznie :D:D
rozwinięty jest bardzoooooo.
spoko sekty tak działają, gadają głupoty nie mając pojęcia za to wyciągają kasę, ale żeby było śmieszniej nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz...
jak widzę jak macha wahadłem przez 0.001 sekundę i coś odczytuje, później wypowiada się o oobe..
kurwa znawca oobe, tylko monroe opuszczał ciało inni nie, pojeb jakich mało na świecie do tego ryj czerwony od alkoholu...
Dusza Towarzystwa
CYTAT(Shagy @ 22.05.2017 - 10:43)
Nie wiem kim jesteś, ale obejrzałem kilka filmów i koleś gada o niczym kurwa o niczym !! porównuje anne przybylską do papieża jakiegoś aktora do modelki magdy gessler itp...
lanie wody dla zjebów i mało rozgarniętych ludzi, bo jak nazwać kogoś kto słucha kolesia który mówi: :"tylko ja potrafię wynieść twoją duszę do nieba" itp miasto orin srorin.
Tak a później wykłady po 1000 zł na 300 osób, do tego 'konstultacje' i koleś ma 50k miesięsznie :D:D
rozwinięty jest bardzoooooo.
spoko sekty tak działają, gadają głupoty nie mając pojęcia za to wyciągają kasę, ale żeby było śmieszniej nawet sobie z tego sprawy nie zdajesz...
jak widzę jak macha wahadłem przez 0.001 sekundę i coś odczytuje, później wypowiada się o oobe..
kurwa znawca oobe, tylko monroe opuszczał ciało inni nie, pojeb jakich mało na świecie do tego ryj czerwony od alkoholu...
Jak nie wiesz kim jestem? Ja jestem masonem, iluminatem, operatorem haarp oraz członkiem towarzystwa płaskiej ziemi, sieje dezinformacje na oobe forum i biorę za to hajsy w petrodolarach.
Nie wiem czy Popko mówi prawdę, nie wiem czy jest naciągaczem, nie wiem, ale wiem że podoba mi się jego podejście, tak samo lubię słuchać Sugiera mowiącego o oobe, tego mowiącego o jahve już nie bardzo. To co napisales nie jest, jak to powiedziałeś "wyciąganiem wniosków", tylko zwykłym bluzganiem, więc czym ty się teraz różnisz od np takiego Keshe? niczym, jeden i drugi zero argumetow, z czym do ludzi? A ja Shagy nie lubie Einsteina, kurde bo był siwy i stary, język pokazywał, żydem był, i zarabiał na tej szatanskiej nauce i wgl jakiś taki dziwny był... czy moje bluzgi obaliły teorie względności? no to dajcie mi numer do sztokholmu bo nobel czeka...
Wiadomo że kosi kapuche, powiesz mi kto nie kosi? taki Moen za kursy bierze 1700zł pewnie Bob tak chciał. Baa nawet to elitarne forum kosi kapuche, a co za darmo chcesz się tu rejestrować, nimaaa :P Btw te jego wykłady i kursy można sobie obejrzeć na yt za free, nie trzeba nic płacić.
O, a oobe to bardzo mądrze Popko mówi, że większość osob które mają oobe myśli że po zaświatach śmiga, że z duchami gadają, a tak naprawdę siedzą gdzieś na jakiejś niskiej fazie i z własnym umysłem się kłócą. Monroe w grobie się przewraca...
Dusza Towarzystwa
nie chce mi się udowadniać tobie jakim popko jest manipulantem, wystarczy obejrzeć jego dawne filmiki a zaraz później nowe: całkowicie zaprzecza sam sobie. Można poczytać opinie o jego 'kursach' jak przychodzi w niedziele i ledwo na nogach się trzyma po chlaniu, no rozwój bardzo :D
dawno temu był program kossakowskiego gdzie jeździł po uzdrowicielach magach itp i miał jeden wniosek: im ktoś bardziej się reklamuje w necie, im bardziej mówi że tylko on ci pomoże tym był większym oszustem :D prawdziwy dar nie trzeba reklamować a ludzie wiedzą o nim. A dlaczego, bo Ciebie zmanipulował, jesteś zachwycony, dasz mu trochę pieniążków za kursy itp a po jakimś czasie zdasz sobie sprawę że jednak jest krętaczem, to na twoje miejsce wskoczy kolejny łatwowierca :D :D ;)
tylko popko potrafi was uzdrowić :D lepiej żeby uzdrowił siebie z alkoholizmu :D