oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Technika Marcinam Wychodzenia Z Kolejnych Ciał
ciciak
post 27.09.2017 - 21:33
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Co trzeba zrobić by po znalezieniu się w astralu wyjść w kolejne ciało - ano wg MarcinaM trzeba robić to samo co się robi zeby wyjść z ciała fizycznego - czyli: znieruchomieć, pilnować by żadna myśl się nie pojawiła i czekać - innymi słowy medytować

Co dzięki tej technice można dokonać dowiemy się z lektury Ramthy "Jezus Chrystus - życie mistrza" str. 51,52.

W skrócie - aby udowodnić istnienie życia po śmierci grupie Żydów nie wierzących w życie po śmierci, Jeszua syn Józefa musiał przyzwolić na śmierć swojego ciała fizycznego.
Potem uwalniał się z następnych ciał, w tym od: Świetlnego, Niebieskiego, Złocistego, Różanego aż dotarł do Bezkresnego Nieznanego.
Wtedy właśnie stało się dla niego możliwe wskrzeszenie swojego ciała fizycznego na nowo do życia przez to, że jego świadomość była w totalnej jedności ze wszystkim.

Książka jednak nie zdradza techniki wychodzenia z kolejnych ciał - techniki nazwanej tu techniką MarcinaM - osoby, która przyczyniła się do jej szerszego rozpowszechnienia.

(Byćmoże słowo "niezniszczalny" powinno być tam przetłumaczone "nieprzekupny").
Go to the top of the page

+Quote Post
Isabel Martin
post 28.09.2017 - 10:11
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Po czym można poznać, że ciało fizyczne umarło?

+Quote Post
Rafael198
post 29.09.2017 - 04:42
Post #3

Dusza Towarzystwa

napisz nam jakiś namiar do tej książki, link, cokolwiek masz, albo wstaw na serwer do pobrania
z góry dzięki

+Quote Post
masa
post 29.09.2017 - 10:28
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

https://chomikuj.pl/wedruss/RAMTHA/Jezus+Ch...,4540496105.pdf

+Quote Post
Bin
post 29.09.2017 - 12:28
Post #5

Członek Rodziny

Notatnik

status in statu

+Quote Post
Zbyszek
post 03.10.2017 - 12:00
Post #6

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Franz BArdon opisywal jak to jest w tych roznych cialach i jak je zmieniac, choc jakosbyl oszczedny, piszac iz kazdy sobie winien sam to odkryc. jakby chial utrzymac w tajemnicy. Kiedys jedengoscio na 2,5 metra pokazal mi jeden trik. W czasie wizytu na daraszu u Matki Meere wywalilo mnie w eteryka i cieplo na podloge na czworaka. Ciezki bylem ze 2 tony i nie moglem wstac. Szarpalem sie jak szUrniety; by pokonac grawitacje, pocac sie i czerwieniejac na gebie. Odczucia byly jak w fiyzku. Wtedy wielki koles podal mi reke i wyskoczylem astralnym z eteryka. Zdalem sobie sprawe, iz wystarczylo sie odciac od doznan tego ciala w ktorym bylem i skoncentrowac na astralnym ruchu. I to starczylo by mnie przefazowalo do kolejengo. Potem bedzie , by sie skoncentrowac na mentalnym ciele na myslowym ruchu, bardzo lekkie doznanie,cos jak czytanie ksiazek i wyobrazanie sobie ich tresci,-jak telepatia . tez starcza by fazowalo dalej w mentalne. Im wyzej tym bardziej trzymac swiadomosci, jej trzezwosci, z rozswietleniem cos jakby ona rosla , stawala sie wyzsza o metr.Potem jest rozpalanie swiatla jazni. rosnie szczescie i ruch zamiera do minimum w umysle, JAK NA SAMEJ GORZE TO DOKLADNIE NIE WIEM

+Quote Post
Isabel Martin
post 03.10.2017 - 14:04
Post #7

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Zbyszek @ 03.10.2017 - 13:00) *
Im wyzej tym bardziej trzymac swiadomosci, jej trzezwosci, z rozswietleniem cos jakby ona rosla , stawala sie wyzsza o metr.Potem jest rozpalanie swiatla jazni. rosnie szczescie i ruch zamiera do minimum w umysle, JAK NA SAMEJ GORZE TO DOKLADNIE NIE WIEM

potem giniesz

+Quote Post
Zbyszek
post 03.10.2017 - 22:41
Post #8

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

CYTAT(Isabel Martin @ 03.10.2017 - 15:04) *
potem giniesz

jestem raczej za gniciem z wynarodowieniem

+Quote Post
Foks
post 19.10.2017 - 20:24
Post #9

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(masa @ 29.09.2017 - 11:28) *

Fajnie sie zapowiada;) ja was obserwuje :)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park