|
|
![]() ![]() |
27.09.2017 - 21:33
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co trzeba zrobić by po znalezieniu się w astralu wyjść w kolejne ciało - ano wg MarcinaM trzeba robić to samo co się robi zeby wyjść z ciała fizycznego - czyli: znieruchomieć, pilnować by żadna myśl się nie pojawiła i czekać - innymi słowy medytować
Co dzięki tej technice można dokonać dowiemy się z lektury Ramthy "Jezus Chrystus - życie mistrza" str. 51,52. W skrócie - aby udowodnić istnienie życia po śmierci grupie Żydów nie wierzących w życie po śmierci, Jeszua syn Józefa musiał przyzwolić na śmierć swojego ciała fizycznego. Potem uwalniał się z następnych ciał, w tym od: Świetlnego, Niebieskiego, Złocistego, Różanego aż dotarł do Bezkresnego Nieznanego. Wtedy właśnie stało się dla niego możliwe wskrzeszenie swojego ciała fizycznego na nowo do życia przez to, że jego świadomość była w totalnej jedności ze wszystkim. Książka jednak nie zdradza techniki wychodzenia z kolejnych ciał - techniki nazwanej tu techniką MarcinaM - osoby, która przyczyniła się do jej szerszego rozpowszechnienia. (Byćmoże słowo "niezniszczalny" powinno być tam przetłumaczone "nieprzekupny"). |
|
|
|
28.09.2017 - 10:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Po czym można poznać, że ciało fizyczne umarło?
|
|
|
|
29.09.2017 - 04:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
napisz nam jakiś namiar do tej książki, link, cokolwiek masz, albo wstaw na serwer do pobrania
z góry dzięki |
|
|
|
29.09.2017 - 10:28
|
|
|
|
|
|
|
29.09.2017 - 12:28
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
status in statu
|
|
|
|
03.10.2017 - 12:00
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Franz BArdon opisywal jak to jest w tych roznych cialach i jak je zmieniac, choc jakosbyl oszczedny, piszac iz kazdy sobie winien sam to odkryc. jakby chial utrzymac w tajemnicy. Kiedys jedengoscio na 2,5 metra pokazal mi jeden trik. W czasie wizytu na daraszu u Matki Meere wywalilo mnie w eteryka i cieplo na podloge na czworaka. Ciezki bylem ze 2 tony i nie moglem wstac. Szarpalem sie jak szUrniety; by pokonac grawitacje, pocac sie i czerwieniejac na gebie. Odczucia byly jak w fiyzku. Wtedy wielki koles podal mi reke i wyskoczylem astralnym z eteryka. Zdalem sobie sprawe, iz wystarczylo sie odciac od doznan tego ciala w ktorym bylem i skoncentrowac na astralnym ruchu. I to starczylo by mnie przefazowalo do kolejengo. Potem bedzie , by sie skoncentrowac na mentalnym ciele na myslowym ruchu, bardzo lekkie doznanie,cos jak czytanie ksiazek i wyobrazanie sobie ich tresci,-jak telepatia . tez starcza by fazowalo dalej w mentalne. Im wyzej tym bardziej trzymac swiadomosci, jej trzezwosci, z rozswietleniem cos jakby ona rosla , stawala sie wyzsza o metr.Potem jest rozpalanie swiatla jazni. rosnie szczescie i ruch zamiera do minimum w umysle, JAK NA SAMEJ GORZE TO DOKLADNIE NIE WIEM
|
|
|
|
03.10.2017 - 14:04
|
|
|
Im wyzej tym bardziej trzymac swiadomosci, jej trzezwosci, z rozswietleniem cos jakby ona rosla , stawala sie wyzsza o metr.Potem jest rozpalanie swiatla jazni. rosnie szczescie i ruch zamiera do minimum w umysle, JAK NA SAMEJ GORZE TO DOKLADNIE NIE WIEM potem giniesz |
|
|
|
03.10.2017 - 22:41
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
19.10.2017 - 20:24
|
|
|
Fajnie sie zapowiada;) ja was obserwuje :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |