Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 8367
W 2013 roku, po obejrzeniu Atlasu Chmur, zacząłem intensywnie przyglądać się Korei. Bracia Wachowscy, zasłynęli z umieszczenia w filmie Matrix ukrytych informacji dotyczących wydarzeń 11.09.2001.
W Atlasie Chmur wielokrotnie padają słowa Korea, Seul, Wojna Koreańska słowo "piątek" i różne daty. Daty te przypisałem do najbliższej przyszłości i tak znalazłem "piątek 15.09.2017"
Później w 2013 lub 2014 roku przez przypadek spotkałem na parkingu przed jednym sklepem nieco nawiedzonego gościa, który jeździł oblepionym religijnymi obrazkami samochodzikiem i przez megafony ostrzegał ludzi przed... 2017 rokiem.
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 7813
CYTAT(Zyga @ 17.04.2017 - 10:37)
W 2013 roku, po obejrzeniu Atlasu Chmur, zacząłem intensywnie przyglądać się Korei. Bracia Wachowscy, zasłynęli z umieszczenia w filmie Matrix ukrytych informacji dotyczących wydarzeń 11.09.2001.
W Atlasie Chmur wielokrotnie padają słowa Korea, Seul, Wojna Koreańska słowo "piątek" i różne daty. Daty te przypisałem do najbliższej przyszłości i tak znalazłem "piątek 15.09.2017"
Później w 2013 lub 2014 roku przez przypadek spotkałem na parkingu przed jednym sklepem nieco nawiedzonego gościa, który jeździł oblepionym religijnymi obrazkami samochodzikiem i przez megafony ostrzegał ludzi przed... 2017 rokiem.
haereticus
Nr użytkownika: 9314
CYTAT(Zyga @ 17.04.2017 - 09:37)
Bracia Wachowscy, zasłynęli
chyba raczej siostry Wachowskie iksss dEEE kuśki sobie chemicznie obcieli
no film okej. Ale wiesz Zyga to wszystko to ludzki fiziol do nadinterpretacji, głowa potrafi zrobić wszystko z niczego.
Raczej optuje przy tym że Korea Północna jako zwykła marionetka Chin nic nie zrobii. To taki ratlerek na kagańcu, nawet jeśli coś nieprzewidzianego by się stało, dla nas paliaków nie będzie miało to znaczenia :) a na pewno nie dla ciebie czy mnie.
Gość z filmiku dobry świr, albo po prostu z dewocji ześwirował, albo faktycznie miał jakieś wizję które zrobiły z niego świra i dewote bo nie ogarnął. To tylko rodzina ucierpiała patrząc na ojca wklejającego te banialuki na yt.
EeEeE Zielarz i jego troler maks wkurwiający ten wasz spam.
Teraz co jeszcze wkręcają Nibiru, Sitchin dociekliwy człowiek ale nie wiadomo ile z tych wiadomości zmyślił jego zmyślony umysł, chociaż wiele rzeczy quazi-naukowych jak pamietam pisał z sensem. Ale co nas ma obchodzić ta Nibiru.
No to co piwko i czekamy na tą Nową Atlentyde na bermudach xddd
Dupa Towarzystwa
Nr użytkownika: 7816
Powiem krótko. Pod Ślężą w Sobótce mieszka się lepiej niż we Wrocławiu pomimo tego, że to zajebiste miasto, ale słowiańska magia i kameralny klimat, gdzie można kupić na targowisku jaja od kur co mają wszy czy świeże mięsko od Pani rzeźniczki co sama półtusze rozbiera czy codziennie pić wodę ze źródła...powrót do korzeni!:)