oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Krótki Temat Władania świetlistymi...
Foks
post 04.02.2018 - 17:29
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jesteś tym co jesz człowiek jest rozwalony poprzez powietrze jedzenie ,myśl którą narzucają, aluminium i inne gówno.Każdy chce być mądry. Są różne poziomy oobe może to być rodzaj medytacji. Czasami ktoś przechodzi do naszych snów i mąci jak w życiu. Prawo przyczynowo skutkowe istnieje żyjemy w pętli początku i końca oraz końca i początku. Kiedyś były dinozaury i żyły ze zwierzętami i nagle pokazał się człowiek. To wszystko jest tak poukładane jak bzdurne religie które żywią sie energią wyznawców. Chodzi też o pieniądz , zło to złoto" wszystko jest zapisane w słowach od boga poplątano języki mimo iż zwracamy się do siebie ,, proszę pana" rasy panów pozostałosci których nie da się wytępić. Wiedze ma ,,wiedzma" nieprzychylna to na stos zastraszanie religii i wymysł opętań żekomo bardzo wierzących ludzi, wiaRa Ra bóg słońca. Watykan posiada obelisk, obelisk w waszyngtonie i we wielu miejscach czczenie istnienia spoza... Czci godny pan nieprzychylny, wielmorzny wiele mógł najświętszy czyli święty ten z aurą światłowid widzący aurę...(IMG:http://archaeology-travel.com/wp-content/uploads/2013/03/vatican-obelisk.jpg) nie będziesz miał bogów cudzych przede mną bo jest ich więcej. Ch mury zasłaniają obraz, obwinianie siebie jest drogą manipulacji. Tak jak i własna wola dla ludzi wszechmocność ze znieczulicą na brak doświadczeń. Dlatego wydaje mi się że jakie ziarno zasiejesz takie zbierasz plony jeżrli źle czynisz to prędzej czy później wraca ...stąd piekło bo parzy a nie żadne bajki związane z winą,, moja wina moja eina" myśl jest fizyczna a wina to problem depresjii dlatego trzeba wierzyć poprawę w nas samych a nie w ,,IHS" Izyde Horusa Seta którzy nie zmieniają a odciągają:) Może i tak jest a wy jak to widzicie ?? fanatykom religijnym nie odpowiadam...
Go to the top of the page

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 04.02.2018 - 23:17
Post #2

Dupa Towarzystwa

(IMG:https://static.tezeusz.pl/images/536/536669/2.jpg)

+Quote Post
Krukos
post 05.02.2018 - 13:41
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Validating

Notatnik

Ksiądz powinien wszystko poświęcić i uznać za święte. A nie co jakiś czas się męczy biedak.

Figurka z rogami gdyby tak poświęcił i wstawił do kościoła to pewnie zaczęli ludzie się modlić w jej kierunku i myśleć ze to anioł.

Duże rzeczy jest dziwnych. Choćby pytanie jak człowiek który rodzi się z ochrzczonej kobiety, może być nie ochrzczony? Trzeba go na nowo chrzcić? Dla mnie to dziwne jest. Ale pleban zawsze jakieś wytłumaczenie znajdzie.
Jego wytłumaczenie jest świete. No chyba ze zielarz jest nie ochrzczony a jego żona ochrzczona to wtedy mogła by powstać krzyżówka? Taki mieszaniec mulat. Zielarz ochrczony byłeś czy nie?

ZAłoże sie na bank ze ksiądz ma taką moc ze mógłby grzechy odpuszczać ludziom co niedziela bez spowiedzi. Załoze się ze mógłby je odpuszczać na odległość całemu światu. Nie mam pojęcia czemu tego nie robi.
Msze święte mogły by tez być za wszystkich a nie tylko za jedną osobę. Dużo rzeczy jest takich dziwnych. Marnują się te msze odprawiane tylko za jedną osobę?

+Quote Post
Zielarz Gájowy
post 06.02.2018 - 17:20
Post #4

Dupa Towarzystwa

https://swiatducha.wordpress.com/2018/02/04...a-jako-implant/

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park