Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Wibracjie
Alice
post 25.09.2007 - 12:34
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 1257

Ostatnio idac za rada jednego z kolegow z forum podczas LD zaczelam sie bardzo szybko obracac dookola siebie co sprawilo, ze sie przebudzilam sparalizowana i zaczelo mna bujac do przodu i do tylu. Rozbujalam sie jeszcze bardziej i w pewnym momecie poprostu wyskoczylam :) a pytanie mam odnosnie jakiejs innej metody wzbudzenia takich silnych wibracji zeby muc wyjsc bo tak zakazdym razem przez LD to jednak zbyt czasochlonne...
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 25.09.2007 - 12:53
Post #2

Guests

Już Biegnę z odpowiedzią, hehe. Na pewno słyszałaś, METODA 4+1 i wszystko jasne hehe.
Napiszę poraz setny hehe, (będę pisał w nieskończoność jeżeli trzeba hehe)

Cztery godziny snu, godzinka rozbudzania i hyc do Astrala hehehe. Metodę możesz oczywiście modyfikować, dostosowywać do siebie.
Jak dla mnie to najlepszy sposób na wibracje :)

Pozdrawiam ( a i nie przejmuj się jeśli ktoś niżej napisze, że ten temat już był(a był setki razy hehe) pokrzyczą, pokrzyczą i przestaną hahahaha, bo to dobrzy LUDZIE są , haha)

PS.
Bądź iskierką światła dla świata, który jest twoim otoczeniem.

-Helmut Thielicke

+Quote Post
Alice
post 25.09.2007 - 13:30
Post #3

Gość Rodziny
*

Dziekowac che che. Przeszlam już kurs troche czasu temu ...metoda 4+1 bosko tylko ja zawsze zasypiam i własnie wtedy mam LD :) i z LD przechodze do OObe a ja bym chciała tak odrazu <beczy> ale dziekuje...
Profile CardPM
+Quote Post
daywalker
post 25.09.2007 - 14:00
Post #4

Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 214

Arczi, skąd ty bierzesz te wszysktie zajebiste cytaty:). Chyba mi nie wmówisz że nauczyłeś się ich na pamięć hehe. Droga Alicjo, wystarczy trochę chęci. Daj sobie 5 minut na wyszukanie odpowiednich tematów, i masz od groma odpowiedzi. Twój przypadek i tak nie jest najgorszy, skoro i tak masz LD z którego się budzisz i wyskakujesz dosyć często, to po co ci inna metoda? Ja rozumiem że chciała byś wychodzić w najdogodniejszych warunkach tak jak reszta;), nie znacznie od pory ani samopoczucia, ale ciężko coś na to poradzić. A jeżeli chodzi ci o świadome wejście w stan paraliżu po 4h snu, próbowałaś się przebudzać kilka krotnie w ciągu nocy? Z Ketrabem nastawiamy sobie budzik po 4h go wyłączamy nastawiamy na drzemkę w zależności, jest to około 40+- minut. Jeżeli lenia nie dostaniemy, to praktycznie każda próba się udaję. A jeżeli nawet zaśniemy, to często zostajemy wybudzeni przez wibrację.
Profile CardPM
+Quote Post
Alice
post 25.09.2007 - 15:24
Post #5

Gość Rodziny
*

Tego nie próbowałam napewno spróbuje. Czemu inna metoda może dla urozmaicenia :P i jak mówie zajmuje mi to dużo czasu niestety. Oczywiście byłoby miło muc sobie wychodzić ot tak ale mysle że bede na to potrzebowała troche więcej czasu :) Dziękuje i pozdrawiam :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic