oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Śmierc Podczas Oobe
Drag0n
post 10.08.2007 - 18:49
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

OOBE Jest ciekawym zjawiskiem, od tygodnia póbuje go osiągnąc ale mam jedno trochę głupie pytanie jeżeli ktoś bedzie w astralu, a jego cialo fizyczne w tym momencie umrze to zostanie on tam na zawsze, czy powroci i umrze? Czy bedziemy czuc ból ?
Go to the top of the page

+Quote Post
daywalker
post 10.08.2007 - 18:54
Post #2

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Moderatorzy, działajcie.

+Quote Post
Drag0n
post 10.08.2007 - 18:57
Post #3

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(daywalker @ 10.08.2007 - 18:54) *
Moderatorzy, działajcie.

ODPISZ a nie :/

+Quote Post
Sebastian - RAKI...
post 10.08.2007 - 19:01
Post #4

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Zobacz tu:
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=235
i tu:
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=538

A to poczytaj w wolnej chwili.http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=616 hehe

+Quote Post
Michu
post 10.08.2007 - 19:02
Post #5

Częsty Gość Rodziny
**

POSZUKAJ a nie :/ było miiiiiiiiiiilllllllllliiiiioooooonnnnnnn razy pozatym pisza o tym w kazdej ksiazce o oobe. Jestes tam N I E S M I E R T E L N Y. Przepraszam zdenerwowałem sie.

+Quote Post
obe_jerry
post 10.08.2007 - 19:49
Post #6

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jest na sali le...tzn moderator?? Od czego wy jesteście?? Obijacie sie tylko. Cat robi dużo na tym forum a co z resztą ??

+Quote Post
Drag0n
post 11.08.2007 - 14:06
Post #7

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(Michu @ 10.08.2007 - 19:02) *
POSZUKAJ a nie :/ było miiiiiiiiiiilllllllllliiiiioooooonnnnnnn razy pozatym pisza o tym w kazdej ksiazce o oobe. Jestes tam N I E S M I E R T E L N Y.

widac ze nie umiesz czytac ze zro0zumieniem, choldzi mi o to czy gdy bede po 2 srtonie i ktos mnie w tym czasie zabije, moje ciało to co sie stanie ze mna ? zostane tam czy wróce do ciała by znmów sie oderwac....

gdyby mnie jakis morderca zabil...

+Quote Post
ma3x
post 12.08.2007 - 00:08
Post #8

Gość Rodziny
*

w razie niebezpieczeństwa ściągnie cię do ciała.Ale jeśli cię ktoś zabije podczas OBE to nie będziesz miał problemów z wychodzeniem bo zostaniesz tam na stałe :) JA bym chciał ;)

+Quote Post
Drag0n
post 12.08.2007 - 08:57
Post #9

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(ma3x @ 12.08.2007 - 01:08) *
w razie niebezpieczeństwa ściągnie cię do ciała.Ale jeśli cię ktoś zabije podczas OBE to nie będziesz miał problemów z wychodzeniem bo zostaniesz tam na stałe :) JA bym chciał ;)

Czyli nie pójde do nieba czy do piekła tylko bede w OSPUO ?? jak to możliwe...

+Quote Post
Artur_flyer
post 12.08.2007 - 09:31
Post #10

Guests

Coś bym napisał ale nie wiem. Nie chcę obrażać twoich uczuć religijnych ale to nie jest takie proste, umierasz a potem niebo albo piekło.
Według mnie piekła nie ma. Oj nie lubię pisać o tematach związanych z religią bo mi się niedobrze robi, bardzo źle mi się kojarzy, kłamstwa, manipulacja, wykorzystywanie, kradzież wolności blee.

+Quote Post
Angello
post 12.08.2007 - 09:41
Post #11

Guests

CYTAT(dragon1 @ 12.08.2007 - 09:57) *
Czyli nie pójde do nieba czy do piekła tylko bede w OSPUO ?? jak to możliwe...

Piekło? Niebo? Duża część z osób, które doświadczyły OBE przestała wierzyć w te rzeczy. Ja nie zamierzam zmieniać Twojego światopoglądu, więc jeśli chcesz się czegoś więcej dowiedzieć to możesz poczytać w książkach o OBE.

+Quote Post
cr4sher
post 12.08.2007 - 10:02
Post #12

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Artur_flyer @ 12.08.2007 - 10:31) *
Coś bym napisał ale nie wiem. Nie chcę obrażać twoich uczuć religijnych ale to nie jest takie proste, umierasz a potem niebo albo piekło.
Według mnie piekła nie ma. Oj nie lubię pisać o tematach związanych z religią bo mi się niedobrze robi, bardzo źle mi się kojarzy, kłamstwa, manipulacja, wykorzystywanie, kradzież wolności blee.

Dokładnie... Religia=manipulacja i tyle:s
@Dragon1
Wątpię, żeby twoje ciało fizyczne umarło podczas OOBE, więc po co zadajesz takie głupie pytania. Najpierw naucz się wychodzić:>

+Quote Post
Sebastian - RAKI...
post 12.08.2007 - 10:43
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

cr4sher nie chodzi o to, że dragona zje diabeł podczas OOBE tylko Rydzyk z siekierą przyjdzie do jego domu w nocy (dragon1 będzie poza ciałem) i go zadźga. Co się wtedy stanie z 'duchem'.
Co by się stało się?
Uratują nas NP od tego oni są, od tego są oni. Od tego są.

+Quote Post
cr4sher
post 12.08.2007 - 13:06
Post #14

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Sebastian - RAKIM @ 12.08.2007 - 11:43) *
cr4sher nie chodzi o to, że dragona zje diabeł podczas OOBE tylko Rydzyk z siekierą przyjdzie do jego domu w nocy (dragon1 będzie poza ciałem) i go zadźga. Co się wtedy stanie z 'duchem'.
Co by się stało się?
Uratują nas NP od tego oni są, od tego są oni. Od tego są.

Przeczytaliście chociaż może trylogie Roberta Monroe? Z OOBE można się dostrajać i przechodzić w różne poziomy. To nie jest tak, że istnieje jeden świat astralny, który jest tam jakąś bajką. Innymi słowy po śmierci w świecie astralnym dzieje się to samo, co podczas śmierci w świecie fizycznym, czyli NIC. Ciała człowieka<w tym ciało astralne> oddzielają się od ciała fizycznego, a co zrobisz dalej zależy tylko od ciebie. Niektórzy zostają w swoich domach, do których się przywiązali i stąd się biorą opowieści o nawiedzonych domach;)
Inni udają się w stronę światła, spotykają swoich bliskich, którzy wcześniej zmarli i potem od ciebie samego zależy co będziesz robił. Możesz się inkarnować znowu jako człowiek, żeby się doskonalić albo nie wiem. W sumie możemy tylko spekulować, a to co tu napisałem jest wersją przeze mnie uznawaną, są to wnioski do jakich doszedłem dzięki obszernym lekturą i oobe;>

+Quote Post
Sebastian - RAKI...
post 12.08.2007 - 14:23
Post #15

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(cr4sher @ 12.08.2007 - 14:06) *
Przeczytaliście chociaż może trylogie Roberta Monroe?

Przeczytałeś chociaż post dragona ze zrozumieniem?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park