Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> świadomośc tu i TAM, kto jest świadomy za dnia jest świadomy również w nocy
TYLKO DLA DOŚWIADCZAJĄCYCH ŚWIADOMYCH SNÓW !
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 30
Goście nie mogą głosować 
Militar
post 24.01.2007 - 23:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 83

sonda jest tylko dla doświadczajacych świadomych snów jeśli nie jesteś perwien/na czy miałeś/aś kiedyś świadomy sen proszę nie głosuj w ankiecie - chciałbym żeby wyniki były jak najbardziej zbliżone do prawdy.
pisząc świadomy sen mam na myśli każdy przejaw świadomości (nawet krótki) podczas gdy ciało śpi ale tylko w przypadku kiedy nie odbieramy fizycznych bodżców (czyli sesje z hemi-sync i mózgogeneratorami odpadają)

przypominam że poprzednia sonda jest otwarta : http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=94

ciekawe wyniki :D nie jest tak żle

sory za błędy tu i w innych postach ale musze bardzo szybko pisać bo mnie wylogowywuje automatycznei po pewnym czasie (ciekawe czyja komórka mózgowa jest za to odpowiedzialna )
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blazibboy
post 24.02.2007 - 15:21
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 478

Już rozumiem. Dzięki za wytłumaczenie. Ja poprostu myślałem, że te testy rzeczywistości za dnia to sprawdzanie czy ja śnię czy nie :). Oj myślenie mi nie za dobrze wychodzi to fakt...

Czyli teraz po mojemu... Mam znaleźć swój własny sposób sprawdzania rzeczywistości, stosować go jak najcześciej za dnia, aby się przyzwyczaić do tego typu działania, co w efekcie sprawi iż odzyskam świadomość podczas snu?

Szukanie za pomocą wyszukiwarki polskich haseł to takie dżudo jak się udo. Wiem to z doświadczenia.

I twoja odpowiedź mnie jak najbardziej zadowala (o ile to nie było pytanie retoryczne).
Profile CardPM
+Quote Post
Ketrab
post 24.02.2007 - 15:42
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 496

CYTAT(blazibboy @ 24.02.2007 - 15:21) *
Czyli teraz po mojemu... Mam znaleźć swój własny sposób sprawdzania rzeczywistości, stosować go jak najcześciej za dnia, aby się przyzwyczaić do tego typu działania, co w efekcie sprawi iż odzyskam świadomość podczas snu?

Dobrze myślisz(:
rozplanuj sobie na każdy tydzień inny sposób sprawdzania rzeczywistości,np
gdy ktoś zawoła do ciebie po imieniu,spojrzysz na zegarek,zobaczysz czerwonego fiatav 126p.Ja ryswałem sobie kropke na ręce i za każdym razem gdy na nią spojrzałem to robiełm test który brzmiał "czy ja snie ,czy nie ma w tym nic dziwnego" pamiętaj że musisz zwątpić w realnośc tego świata,potem gdy wejdzie ci już to w nawyk to bedziesz robił taki test w snie po czym odzyskasz świadmość
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic