oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Coś Załapałem ;p, pierwsza przygoda
geo
post 05.08.2007 - 13:00
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

hmm oobe próbowałem już kiedyś ale zwykle usypiałem.Wczoraj w nocy postanowiłem spróbować.Non-stop mówiłem do siebie że nieusne.zacząłem odczuwać ciepło w dłoniach.leżałem tak przez jakieś 20 min aż w końcu zacząłem słyszeć gwizd w uszach i nagle moje ciało stało się jakby takie mega grube czy coś w tym stylu.czułem się jakby moje ręce i nogi stały się 20 razy grubsze niż normalnie.Wtedy sprobowałem pomyśleć o tym żeby jakoś wstać.Udało mi się jedynie siąść.Towarzyszyło temu niezwykłe uczucie w brzuchu,moje serducho zaczęło szybko bić i oddychałem znacznie szybciej (może się wystraszyłem).Nie mogłem nic zrobić z nogami.Próbowałem sobie wyobrazić prze zamknięte oczy mój pokój no i nawet dobrze go widziałem.Wtedy znowu jakoś leżałem ale dziwnie się czułem bo nie wiedziałem nawet w jakiej pozycji leże i czułem że mnie spycha jakoś z łóżka w lewą stronę.Niesądze żebym był na dobrej drodze do oobe bo nie widziałem podobnych przypadków;[.Poza tym sam nie wiem czy mam wibracje i paraliż senny.Rękami i nogami wydaje mi się że mógłbym poruszyć.;[Dzisiaj spróbuje jeszcze raz ale i tak się cieszę bo przeżyłem coś czego jeszcze nie przeżyłem :D
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Drag0n
post 05.08.2007 - 13:10
Post #2

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

No ja miałem cos podobnego:
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=702
hmm... ale nie czułem spychania wiec chyba juz wychodziłes... :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park