|
|
![]() ![]() |
11.01.2017 - 12:41
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
11.01.2017 - 12:49
|
|
|
BÓG ZAZDROSNY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mogę zorganizowac ten zlot, ale nie z ramienia forum. Kto chce jechać zapraszam na pw po istotne informacje, albo do moich znajomych, którzy mają ze mną kontakt. Pozdrawiam. Jako niespodziankę zapowiem, że zlot który JA zorganizuje nie odbędzie się w muchowie. Obejmuje zlot swoim patronatem co daje gwarancję dobrej zabawy do porzygu. Będzie też prawdziwa trollownia z krwi i kosci. Zaliczki późno i małe, koszta standardowe jak w poprzednich latach. Ognisko też będzie, moze nawet na koniec przywita nas śnieg. Podkreślam: na pw pisać po informacje. Liczba osób mocno OGRANICZONA .
|
|
|
|
11.01.2017 - 13:15
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
A można się zapisać A potem zrezygnować bez podania przyczyny?
|
|
|
|
11.01.2017 - 13:50
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja bym pragnal pojechac ale boje sie ze wpierdol dostane za zepsucie jakie szerze na forum.
|
|
|
|
11.01.2017 - 13:51
|
|
|
Pewnie. Byle jak najwcześniej. Bliżej zlotu pozbieram zaliczki. To zawsze eliminuje niezdecydowanych. Po wplaceniu zaliczki kasa przepadnie
|
|
|
|
11.01.2017 - 13:52
|
|
|
|
|
|
|
12.01.2017 - 00:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiecie jaki macie problem? Że jestescie tak popierdoleni że nikt z Wami nie chce jechać. Andy udaje chlopaka a jest dziewczyna, nie ma to jak organizator ktory juz na wstepie nie wie kim wolalby byc, naprawde godny zaufania. Wszyscy robicie jeden wielki burdel i narzekacie na wszystko i wszystkich. Dziwie sie że te zloty sie kiedys odbywaly, ale moze to byly inne czasy w ktorych ludzie nie byli tak nafaszerowani glupota z tv czy internetu. Powodzenia w organizacji ;) I chuj ci do tego co mam w majtkach. I chuj komu do tego co mam w majtkach. Naprawdę to takie ważne, kto ma chuja, a kto ma cipkę? No to gratuluję priorytetów życiowych, jeśli to ma dla ciebie tak ważne znaczenie. Kurwa, a jacek mówił że ubrał zieloną koszulkę, a tak naprawdę ubrał niebieską! Jak on kurwa mógł tak kłamać! Przecież to takie ważne! To kluczowe! Z gościem w niebieskiej koszulce się nie prześpię! A teraz wszyscy wyskakiwać ze spodni, niech mam jasność, czy macie to czego chcę! |
|
|
|
12.01.2017 - 00:02
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
12.01.2017 - 00:03
|
|
|
|
|
|
|
12.01.2017 - 00:04
|
|
|
|
|
|
|
12.01.2017 - 00:19
|
|
|
Właśnie zarezerwowałem sobie hotel, niezdecydowane PIZDECZKI! :)
|
|
|
|
12.01.2017 - 00:32
|
|
|
|
|
|
|
12.01.2017 - 00:35
|
|
|
|
|
|
|
12.01.2017 - 00:53
|
|
|
Chciałam ale jeśli kurwa do tego muszę ściągać majtki i pokazywać co tam mam, to w dupie mam takich uczestników. Sam pojadę. P.S. Jesteście TAAACY duchowi! Widzę, ze swoje frustracje i zale seksualne wylewasz na forum i to o dość odmiennej tematyce. Jesteś kim jesteś lub kim chcesz być ale nie obnos się z tym dookoła bo mnie to akurat wisi co, kto i z kim. Jednakowoż jedno strasznie razi w oczy, mianowicie twoje niezdecydowania. Sam chyba nie wiesz kim jesteś . Jak w jednym poście mieszasz rodzaj żeński i męski w nawiązaniu do własnej osoby to takiego czegoś jakoś nie mogę czytać A forum to miejsce publiczne. To nic osobistego, to o formę po prostu chodzi. Bądź sobie ona lub on ale się zdecyduj . I ZAPAMIENTAJ !!! Pzdr. |
|
|
|
12.01.2017 - 01:15
|
|
|
"Chciałam" lepiej pasowało do słowa które napisał Marcin "chciała" i tyle. Poza tym, jak w pracy mówię o sobie w rodzaju żeńskim i nagle wchodzę na forum, to może mogę się zapomnieć, co? To po drugie. Po trzecie, nie muszę się tłumaczyć, a już na pewno nie tobie. A po czwarte, wcale nie muszę się zdecydować, mogę sobie być jednym i drugim, no chyba że jest jakaś wasza polska ustawa która tego zabrania, to chętnie poznam który to paragraf.
|
|
|
|
12.01.2017 - 01:23
|
|
|
"Chciałam" lepiej pasowało do słowa które napisał Marcin "chciała" i tyle. Poza tym, jak w pracy mówię o sobie w rodzaju żeńskim i nagle wchodzę na forum, to może mogę się zapomnieć, co? To po drugie. Po trzecie, nie muszę się tłumaczyć, a już na pewno nie tobie. A po czwarte, wcale nie muszę się zdecydować, mogę sobie być jednym i drugim, no chyba że jest jakaś wasza polska ustawa która tego zabrania, to chętnie poznam który to paragraf. Nic nie musisz i raz jeszcze napiszę, że mnie to wisi. Jeżeli w pracy jesteś ona, to po tez nią pozostań i tyle. Chodzi o przejrzystość czytania. |
|
|
|
12.01.2017 - 01:29
|
|
|
Ja pierdole, a kim mam być w pracy, jak jakieś cycki nie chwaląc się mam! Plus, praca a życie prywatne to dwie różne rzeczy.
Ustalmy jedną rzecz - nie będziesz mi mówił kim mam pozostać. Nie moja wina że wasz język jest chujowy i ma inne końcówki do niej i do niego :) Napisz do prezydenta żeby to zmienił :) |
|
|
|
12.01.2017 - 01:32
|
|
|
Ale dobrze, zrobię Ci tę łaskę (nie mylić z "laskę") i będę używał tylko jednej formy na godzinę. Pasuje?
|
|
|
|
12.01.2017 - 01:34
|
|
|
Zatem się nie dziw, że ktoś zawsze się będzie czepiał.
BTW. A po pracy to sobie odkrecasz te cyrki? |
|
|
|
12.01.2017 - 01:37
|
|
|
Nie, nie przeszkadzają mi. Mówiłem tak ogólnie. "Nie jestem uwięziony w swoim ciele, tylko w ludzkim postrzeganiu mojego ciała." A poza tym, mówiąc "jestem zarówno kobietą, jak i mężczyzną, jak i żadnym", nie mam na myśli ciała, tylko płeć kulturową. P.S. Ale są kobiety (biol.) które noszą tezewe binder.
|
|
|
|
12.01.2017 - 01:42
|
|
|
Ale nie zebraliśmy się tutaj po to żeby rozmawiać na ten temat - jak ktoś tu słusznie zauważył.
Ja mogę zorganizować ten zlot. I zaraz mogę nawet to zrobić. Tylko że się pewnie okaże że to będzie zlot jakichś całkiem obcych ludzi BO TUTEJSI NIE CHCĄ JECHAĆ. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |