|
|
![]() ![]() |
| Artur_flyer |
14.10.2007 - 14:35
|
|
Guests |
|
|
|
|
14.10.2007 - 14:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dlatego właśnie przydało by się podzielić forum dla początkujących. Pomogło by trochę, małe porządki by się zaprowadziło. :) I racja, temat już był.
Heh, w ogóle ja to nawet tego nie czytam bo by się okazało, że od razu sto różnych, dziwnych rzeczy wyskakuje [tzw. nakręcanie]. Z problemami najlepiej radzić sobie samemu. Ja tak przynajmniej uważam. Swoje problemy kasuję sam :) |
|
|
|
| plantator |
14.10.2007 - 14:45
|
|
Guests |
zobacz tylko jak one się mają do faktycznych problemów - dwa tematy aahrena to totalny offtop, który ostatecznie się nijak ma do przeszkadzajek;) nawet nie wiem jak ten ebook, czy można go pobrać jeszcze czy nie. A na forum dla początkujących miliony pytań z czego połowa ma tytuł "mam pytanie" i nie ma się jak domyślić o co chodzi - może przydałoby się oznaczać tematy np. [wibracje]czemu nie dygocę, albo [warunki zewnętrze] problem z sąsiadem;) albo zwyczajnie precyzować temat pytania - to zwłaszcza dla początkujących.
P.S. nie ma takiego wątku na forum dla początkujących, a początkujący głównie tutaj zaglądają ;) Ten wątek już nic nie wyjaśnia: http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=63...=przeszkadzajki Tutaj są dwa posty i nic nie ma konkretnego;) http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=63...=przeszkadzajki Tutaj jest tylko motyw cofki: http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=83...=przeszkadzajki No a tutaj też nie wszystko jest;) http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=292&hl=problemy Sama nazwa tematu, to nie wszystko, a forum dla początkujących przejrzałem całe i nie ma takiego. |
|
|
|
| Artur_flyer |
14.10.2007 - 14:49
|
|
Guests |
Oki, to trzeba przykleić ten temat jak najszybciej. Inaczej zniknie
|
|
|
|
14.10.2007 - 14:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co do oznaczania się zgodzę, ach, toż tematy typu "mam pytanie" do białej gorączki doprowadzają.
Więc ludu. . . PRECYZUJCIE TEMATY. Ps. to powinno być jako pierwszy pkt. regulaminu *Precyzować temat na forum :) |
|
|
|
14.10.2007 - 16:28
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Moze jak ktos znowu załozy taki sam temat jaki juz byla zakładany kilka razy to niech on bedzie zamykany lub usuwany a autor niech szuka po forum takiego samego tematu.
|
|
|
|
14.10.2007 - 17:00
|
|
|
Jak w temacie. Ostatnio można znaleźć dziesiątki postów o problemach - wiele się powtarza, może lepiej zebrać to do kupy? Wszystko co wam przeszkadza, linki do innych postów na forum z pytaniami i odpowiedziami, dziwne i małe przeszkody, każdego rodzaju - od swędzenia pośladków przez komara w pokoju, do astralnej klatki nad łóżkiem. To nie tylko problemy, ale również pytania, które pod problemy można podciągnąć - oczywiście zawierające mniej lub bardziej konkretne odpowiedzi... a mnie sie to podoba :) Gratulacje Plantator świetna robota :) wszystko w jednym miejscu :) mam nadzieje że ten temat sie nie zakopie... proponuje go wczepić tam na górę... |
|
|
|
14.10.2007 - 20:40
|
|
|
Widzę że plantator lubi porządne plantacje.
Tego było trzeba ! |
|
|
|
| plantator |
19.10.2007 - 20:28
|
|
Guests |
odświeżam...
wątek dla nowych userów - by pisali w nim co im rutynowo nie pozwala na osiągnięcie obe, co wystąpiło a nie wiedzą jak to nazwać i nawet dla głupich pytań pośrednio związanych z obe. |
|
|
|
20.10.2007 - 09:28
|
|
|
Hej plantator... umieść to tam na gorze... gdzie "pomoc dla początkujących i regulamin forum... nie trzeba bedzie odświeżać a temat jest naprawde extra pomocny...
|
|
|
|
| plantator |
20.10.2007 - 17:13
|
|
Guests |
nie mam władzy już XD
|
|
|
|
| plantator |
24.10.2007 - 14:48
|
|
Guests |
odświeżam - oczywiście ciekawe linki do wątków starszych, ewentualnie dziwnych można wrzucać, lub pisać swoje własne pytania tutaj zamiast zakładać nowy temat specjalnie do jednego duperelku..
|
|
|
|
11.07.2009 - 23:07
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co do drgania powiek...
Niby wiele rzeczy można ignorowac.. Jednak co zrobic kiedy oczy się otworzą?? Światło wpada i koniec zabawy! Ja to w ogóle mam z tym problem... Bo nie mogę jak gdyby nie myśłeć o widzeniu jako o pojęciu zmysłowo-fizycznym. Przez to , chcę jakby "zobaczyc" swoje wyjscie. Nie wiem co zrobic, aby "nie patrzeć". Nie wiem czy rozumiecie... Mam jakgdyby otworzone oczy pod powiekami i chce widziec jak przechodze przez powloke ciala :D A nie da sie.. I przez to mnie hamuje przy wyjsciu :( |
|
|
|
14.07.2009 - 11:59
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
mi bardzo drgają powieki gdy skupiam sie z całej siły żeby wyjść. Powieki drgają i chcą sie otworzyć. Musze sie uspokoić to przestawają. Często mam wrażenie że gdy leże w paraliżu to widze lekko zarysy swojego pokoju ale wydaje mi sie że mam zamknięte oczy. Czasami nie wiem co jest prawdą
|
|
|
|
14.07.2009 - 13:44
|
|
|
Jak już przysypiasz to oczy się lekko otwierają, Tylko że normalnie na to nie zwracasz uwagi/nie pamiętasz :) Przyjrzyj się osobie śpiącej, przeważnie ma lekko otwarte oczy
|
|
|
|
16.01.2010 - 22:36
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam.
Wygląda mi to trochę na jakąś fobię, ale sprawa wygląda tak: Kiedyś, gdy zacząłem się interesować zjawiskami takie jak OOBE czy LD, zauważyłem że potrafię oszukać swoją świadomość i sprawić jakoby rzeczywistość stała się snem. Oczywiście to w cudzysłowie, bo ten stan bardzo przypomina upojenie alkoholowe, przy powiedzeniu sobie: Czy to sen? lub przy samym przypomnieniu o nim, tak jakby obraz się ode mnie oddalał i świadomość moja została zmniejszona. Po kilku minutach, gdy zapomnę o tym stanie jest normalnie. O co chodzi? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |