|
|
![]() ![]() |
05.08.2007 - 13:00
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
hmm oobe próbowałem już kiedyś ale zwykle usypiałem.Wczoraj w nocy postanowiłem spróbować.Non-stop mówiłem do siebie że nieusne.zacząłem odczuwać ciepło w dłoniach.leżałem tak przez jakieś 20 min aż w końcu zacząłem słyszeć gwizd w uszach i nagle moje ciało stało się jakby takie mega grube czy coś w tym stylu.czułem się jakby moje ręce i nogi stały się 20 razy grubsze niż normalnie.Wtedy sprobowałem pomyśleć o tym żeby jakoś wstać.Udało mi się jedynie siąść.Towarzyszyło temu niezwykłe uczucie w brzuchu,moje serducho zaczęło szybko bić i oddychałem znacznie szybciej (może się wystraszyłem).Nie mogłem nic zrobić z nogami.Próbowałem sobie wyobrazić prze zamknięte oczy mój pokój no i nawet dobrze go widziałem.Wtedy znowu jakoś leżałem ale dziwnie się czułem bo nie wiedziałem nawet w jakiej pozycji leże i czułem że mnie spycha jakoś z łóżka w lewą stronę.Niesądze żebym był na dobrej drodze do oobe bo nie widziałem podobnych przypadków;[.Poza tym sam nie wiem czy mam wibracje i paraliż senny.Rękami i nogami wydaje mi się że mógłbym poruszyć.;[Dzisiaj spróbuje jeszcze raz ale i tak się cieszę bo przeżyłem coś czego jeszcze nie przeżyłem :D
|
|
|
|
05.08.2007 - 13:10
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No ja miałem cos podobnego:
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=702 hmm... ale nie czułem spychania wiec chyba juz wychodziłes... :) |
|
|
|
05.08.2007 - 13:16
|
|
|
hmm a jak masz paraliż senny to wogóle niemożesz ruszać kończynami??.tak samo z wibracjami sam niewiem czy je mam ;/
|
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 13:31
|
|
Guests |
Jeśli chodzi o spychanie.. Spychanie ma cie wystraszyć (chyba), musisz wiedzieć .. a zebyś mnie niezrozumiał źle.. powiem Ci przeczytaj sobiwe wszystko na obemaniak.pl.. Jeżeli nie bałeś sie tego spychania to dobrze.. niebęde ci nic truć ;D
Ja też zabardzo wibracji jeszcze nie odczułem.. ale leżąc na łózku czułem lekkie dotykanie mnie po plecach.. zapadanie sie w łóżko ;D wszystko przed snem. A co do kolegi dragona. faktycznie - jest podobny temat. |
|
|
|
05.08.2007 - 13:38
|
|
|
Spychania się nie bałem.Wręcz przeciwnie zastanawiałem się jak to jest możliwe że mnie tam pcha.Tylko nadal nie rozumiem tego jak to jest z przejściem do OOBE.Ja mam pełną świadomość praktycznie cały czas.Nie rozumiem tego momentu trochę jak siadłem ciałem astralnym,bo sam do końca nie wiem czy ja coś widziałem ciałem astralnym czy wyobrażałem sobie fizycznymi oczami hmm strasznie dziwne XD.Zastanawiałem się nad tym żeby się przeturlać czy coś ale bałem się że strace dotychczasowy stan.To dopiero pierwsza próba po której coś się wydarzyło więc sądze że część już załapałem.teraz tylko muszę rozgryźć resztę :D
|
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 13:46
|
|
Guests |
cholera.. jak coś takiego cie spotka jeszcze raz, to z doświadczenia innych obemaniaków, autoró książek, staram sie dotykać przedmiotów, przenikać je :) Wtedy masz potwierdzenie na 100% czy jesteś w oobe.
A to uczycie spychania to prawdopodobnie działania mające odstraszyć Cie od obe. Poczytaj sobie o botach (żebyś czasem nie pomyślał jak zobaczysz demona, że sie do piekła przeniosłes :P) |
|
|
|
05.08.2007 - 13:51
|
|
|
Ale ja jeszcze niebyłem w oobe.od pasa w dół bylem jakos zakotwiczony i niemogłem wyjść...
|
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 15:54
|
|
Guests |
Więc nierozumiem pytania.. może chciałeś zrobić notatke (poprostu:D)? Bo wiesz, forum udostępnia robienie zapisków z każdego wyjścia. (w kursie zresztą też o tym pisze) :>
|
|
|
|
05.08.2007 - 16:50
|
|
|
Świadomie Śniący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Więc nierozumiem pytania.. może chciałeś zrobić notatke (poprostu:D)? Bo wiesz, forum udostępnia robienie zapisków z każdego wyjścia. (w kursie zresztą też o tym pisze) :> Kamglow teraz na wszytsko musi odpowiadac bo reszty nie ma :P ;) A co do tematu to uwazam ze nie długo wyjdziesz z ciała, trzeba próbować, nie wiem dlaczego ale uczucie odretwienia, nie czucia ciała przychodzi mi z łatwością, około 5 minut i juz nie czuje ciała, a potem te wibrache :) Mmmmm.... chociaz nie wyszedlem z ciała to i tak to co doświadczyłem było cudowne, był 1 moment w którym poczułem niesamowite uczucie, gdy poczułem wibracje, swojego przewodnika, i rece sie same ruszyły do góry.... :) Potem to bicie serca, niewiarygodne, tak szybko mi jeszcze nie biło, nie wiem czy tak ma byc czy tez nie ale było cudownie. :) Nie moge sie doczekac oobe. |
|
|
|
| kamglow |
05.08.2007 - 17:53
|
|
Guests |
dragon, przeciez ja jestem bardziej początkujący niż Ty ;D Mam nadzieje że nie zwątpicie, albo nie zwątpisz tak jak kolega Shadow Lord(?)
|
|
|
|
06.08.2007 - 01:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
hmm oobe próbowałem już kiedyś ale zwykle usypiałem.Wczoraj w nocy postanowiłem spróbować.Non-stop mówiłem do siebie że nieusne.zacząłem odczuwać ciepło w dłoniach.leżałem tak przez jakieś 20 min aż w końcu zacząłem słyszeć gwizd w uszach i nagle moje ciało stało się jakby takie mega grube czy coś w tym stylu.czułem się jakby moje ręce i nogi stały się 20 razy grubsze niż normalnie.Wtedy sprobowałem pomyśleć o tym żeby jakoś wstać.Udało mi się jedynie siąść.Towarzyszyło temu niezwykłe uczucie w brzuchu (coś jak mały orgazm),moje serducho zaczęło szybko bić i oddychałem znacznie szybciej (może się wystraszyłem).Nie mogłem nic zrobić z nogami.Próbowałem sobie wyobrazić prze zamknięte oczy mój pokój no i nawet dobrze go widziałem.Wtedy znowu jakoś leżałem ale dziwnie się czułem bo nie wiedziałem nawet w jakiej pozycji leże i czułem że mnie spycha jakoś z łóżka w lewą stronę.Niesądze żebym był na dobrej drodze do oobe bo nie widziałem podobnych przypadków;[.Poza tym sam nie wiem czy mam wibracje i paraliż senny.Rękami i nogami wydaje mi się że mógłbym poruszyć.;[Dzisiaj spróbuje jeszcze raz ale i tak się cieszę bo przeżyłem coś czego jeszcze nie przeżyłem :D Wyszedłeś częściowo z ciała. Była to bardzo płytka faza, więc nie musiałeś być świadkiem każdego procesu. Tak się dzieję zazwyczaj, kiedy wychodzisz z ciała spontanicznie.. Na twoim miejscu nie miał bym wątpliwość. O paraliż się nie martw bo odczuwa się go intensywnie, tylko w momencie w którym sie wzbraniasz. A w twoim wypadu zmysły zdążyły się już przestroić do c.a. Nie mogłeś, ruszać nogami, ponieważ jeszcze ich nie uwolniłeś.. Następnym razem spróbuj powalczyć o faze, i uwolnić się do końca. Zamkniecie oczu jak widzisz, spowodowało jedynie cofke do ciała. Gratuluje doświadczenia, i OBEy tak dalej:). Pozdro. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |